Skocz do zawartości

WAHADŁA IGORA OLEJNIKA - @DZERWYS

Rekomendowane odpowiedzi

Mifek weź,weź :D a wiesz gdzie ono jest???Ja wiem bo je wylukałem u Ciebie wśród 1000 innych przynęt na dnie pudła :lol: To te z dużymi gumami :D

spoko spoko - wiem gdzie :D ale musze zrobic mala inwentaryzacje przejrzec troche wahadelek i pobawic sie nimi tak na pwoaznie na tym wyjezdzie.. poza oczywiscie waorrior crank ktory mi ostatnio na dunajcu cholernie przypasowal :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ciąg dalszy wahadeł łamanych i efekty coraz fajniejsze :D blaszka się waha na boki jakby swobodniej,płynniej :D coś z tego będzie na fotkach kombinowanie z kolorami łączenie miedzi,mosiądzu,patyny,cyny jak szaleć to szaleć :mellow:

aha jutro dwie osoby z forum będą miały okazje się im przyjrzeć z bliska ;)

post-3458-1348916053,4038_thumb.jpg

post-3458-1348916053,4857_thumb.jpg

post-3458-1348916053,6493_thumb.jpg

Te blaszki to nie przynęty!

To sa po prostu dzieła sztuki... Podziwiam i marzę o takiej jednej chociaż :D...

seemore ale blaszki igora nie sa limitowane :mellow: jesli chcesz wejsc w posiadanie to wystarczy sie z nim skontaktowac i uzgodnic co i w jakiej ilosci potrzebujesz... :D mozesz tez wybrac inna droge i np kupic w fishing mart to c maja aktualnie na stanie :D

Tak, takich jednak łamańców na stronie FM nie widzę :D.

Zresztą piszę o jednej sztuce, bo pewnie większa ilość (taka, jaka by mnie zadowalała) oznaczała by bankructwo oraz eksmisję z domu (czytaj, żona by mnie wyrzuciła na zbity pysk :D).

No ale zobaczymy... Może załapię się na jakąś promocję od autora :D...

PS. Igor, a może jakaś wymiana za woblerka hand made? :D