mifek Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Mifek weź,weź a wiesz gdzie ono jest???Ja wiem bo je wylukałem u Ciebie wśród 1000 innych przynęt na dnie pudła To te z dużymi gumami spoko spoko - wiem gdzie ale musze zrobic mala inwentaryzacje przejrzec troche wahadelek i pobawic sie nimi tak na pwoaznie na tym wyjezdzie.. poza oczywiscie waorrior crank ktory mi ostatnio na dunajcu cholernie przypasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Waldek - ciągnie wilka do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Igor ja poproszę taki sam panelik jak PoPperek jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Waldek - ciągnie wilka do lasu... Andrzeju, wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Blaszki w tym kolorze to mój faworyt na początek sezonu trociowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Piękne to maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dziś wysłane wiec najpóźniej w czw. bedą u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Zacne żelastwo . Może w tym roku trochę spróbuję monopol woblerowy rozbić na swoich pstrągach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wszytko w tym wątku jest cudowne! Zarówno fotki jak i same wyroby . To teraz prosimy o kurs produkcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wszytko w tym wątku jest cudowne! Zarówno fotki jak i same wyroby . To teraz prosimy o kurs produkcji ... kolega widzę nie jest na bieząco http://www.jerkbait.pl/?p=729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Igor klasa te maluchy.Wszystko klasa ale te mini-znam moc tego typu przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ta malutka w realu wygląda jeszcze lepiej, podobnie zresztą jak pewne małe boleniówki . Tylko czasu brak żeby te wszystkie cuda wypróbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Skoro wobki są łamane to czemu blachy nie mogą Blaszka pracuje bardzo ciekawie wiadomo nie jak wobek bo środek ciężkości całkiem inny ale ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Aha kotwica koniecznie musi być zapięta na cieńszym końcu i nawet tak jakoś ładniej wygląda a jak jest jeszcze chwościk (czerwony/pomarańczowy) to płetwa ogonowa jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 a kto powiedzial ze blachy nie moga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No własnie kto Pewnie już coś takiego gdzieś było ale ja nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ciąg dalszy wahadeł łamanych i efekty coraz fajniejsze blaszka się waha na boki jakby swobodniej,płynniej coś z tego będzie na fotkach kombinowanie z kolorami łączenie miedzi,mosiądzu,patyny,cyny jak szaleć to szaleć aha jutro dwie osoby z forum będą miały okazje się im przyjrzeć z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 małe boleniówki . Można chociaż o fotkę poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Z góry przepraszam pisząc o boleniówkach miałem na myśli sieczkę Tomyego, którą posiadam, a przetestować nie mam czasu (jak i wielu innych przynęt). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Te blaszki to nie przynęty! To sa po prostu dzieła sztuki... Podziwiam i marzę o takiej jednej chociaż ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Te blaszki to nie przynęty! To sa po prostu dzieła sztuki... Podziwiam i marzę o takiej jednej chociaż ... seemore ale blaszki igora nie sa limitowane jesli chcesz wejsc w posiadanie to wystarczy sie z nim skontaktowac i uzgodnic co i w jakiej ilosci potrzebujesz... mozesz tez wybrac inna droge i np kupic w fishing mart to c maja aktualnie na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Tak, takich jednak łamańców na stronie FM nie widzę . Zresztą piszę o jednej sztuce, bo pewnie większa ilość (taka, jaka by mnie zadowalała) oznaczała by bankructwo oraz eksmisję z domu (czytaj, żona by mnie wyrzuciła na zbity pysk ). No ale zobaczymy... Może załapię się na jakąś promocję od autora ... PS. Igor, a może jakaś wymiana za woblerka hand made? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Wszystko co jest w tym wątku ma przeznaczenie jedno łowić rybyJak to ktoś napisał są inne rzeczy do zbierania kurzu Woblerek hand made mniam mniam Napisz na PM dogadamy się na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam, Mail poszedł na privat . Czekam z niecierpliwością na odpowiedź ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Igor szalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi