dzerwys Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Andrzej 8cm waga w zaleznosci od grubosci blachy ta na fotce jest z 2mm-owej i wazy 18gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Igor te Twoje blaszki super.Ale Wujek z Monią pojechał po bandzie z łośkami równo.Tylko pozazdrościć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 To fakt Ten kloc padl wlasnie na ta blaszke jak z ostatniego zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Igor masz reklamę gratis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Hej.Moja stronka juz smiga!Jescze nie ma wszystkiego ale zerknac juz mozna Wszelkie uwagi mile widziane www.oldstream.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 a czemu nie ma przegubowcow?nadal sa na fazie testow czy ... to strefa CUSTOM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Stronka fajna tylko nigdzie nie ma napisane jakie wymiary mają wahadła i ile ważą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 (edytowane) Tommek zerknij w katalog po lewej stronie!Lamance sa w custom Mifek Edytowane 16 Października 2012 przez dzerwys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 U mnie po kliknięciu na katalog wyświetla się informacja, że nie można wczytać dokumentu PDF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ok znalazłem, Igor wahadła szczupakowe 10-20cm będziesz miał w swojej ofercie? Podoba mi się to wahadło które idzie na 5m wersja 15-20cm by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Sa male problemy jeszcze na dniach bedzie juz wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 I kilka obrotow z ostatnich testow Male garbatki super pracuja przy ekspresowym tempie prowadzenia kto wie moze bolki sie beda nimi interesowaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Mnie link do strony rzuca na home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Igor mam nadzieję że zabierzesz coś STOSOWNEGO na poligon w piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Artech pech chcial ze akurat dzis minal mi termin platnosci za home usmialem sie na maxa!Jutro pewnie karuzela ruszy Mifek cos tam bede mial @Tommek mnie terroryzuje o monstery wiec klepne cos 20cm moze wiecej i bedzie wiadomo co to to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Wirówek nie lubię ogólnie, jako przynęty. Twoje wahadła są niesamowite, za każdym razem jak widzę nowy post w Twoim wątku zawsze tu zaglądam. Nie mam takiego warsztatu żeby dopieszczać tak swoje kawałki blach. To co Ty wyczyniasz z blachą to wzór do naśladowania i pokazywania jak powinna wyglądać wahadłówka zrobiona z pasją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dzieki Jacek za mile slowa co tu pitolic jest to moja pasja i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 No Igor pojechałeś z tymi obrotami Po prostu masakra Stronka też świetna widzę że Venom się spisał na medal jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Dzieki Maras!Venom chlop pomocny Stronka ponownie ruszylawww.oldstream.pl albowww.wahadlowki.plzapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Igor gratuluje. W końcu profesionalista ma swoją strone i to jaką.Dla mnie jak wiesz nigdy nie zabraknie miejsca na Twoje wachadełka w pudełku trociowym.Genialne i niezwykłym kunsztem wykonane arcydzieła.Obrotoweczki też zapowiadają sie sympatycznie Trzymaj taki poziom a bedziesz wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Ostatnio łowiąc sandacze bezsterowcami Tomyego w których delikatny nurt powodował piekne lusterkowanie w opadzie naszła mnie taka myśl...A może by tak lekka z cieńkiej blachy wahadłówka o podłużnym - uklejkowym kształcie o drobnej intensywnej pracy?Jeśli masz coś takiego Igorze to prosze wstaw jakieś foto a jak jeszcze nie to moze cos bys sklecił na takie okazje, jeśli jeszcze nie zapełniasz magazynu przed sezonem trociowym Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Hej.No caly czas kombinuje w tym kierunku na nowy sezon boleniowy napewno blaszka bedzie.Jesli wczesniej cos klepne to na bank znajdzie sie w watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Pewnie w wersji z cienkiej blachy, będzie się nadawała to takiego wolnego prowadzenia w pół wody w lekkim uciągu...W takim razie czekam cierpliwie na takie 8-10 cm cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ostatnio skrecilem kilka obrotowek na nowy sezon waga 16gr wszystkie super startuja i pracuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi