patu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich, proszę o dopisanie mnie do listy na Zlot jerkbait ów plus jeszcze jedna osoba ( kolega Jacek) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam Ciebie serdecznie na jerkbaitowym zlocie. Niezłe zaliczyłeś wejście od razu na zlot PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witaj, takiej okazji nie można przegapić,w roli głównej guru spinningu Marek Szymański a może i jeszcze Maciej Jagiełlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witaj patu28. Ciesze się, że do nas dołązyłeś... a tak przy okazji może wybierasz się na jakieś oblki w najbliższym czasie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 witaj mifek. najprawdopodobniej w piatek jade na nocne jaziowanie i zostaje do soboty popołudnia pomolestowac troche rapy. mam wolne miejsce w aucie, jakby co to możnaby się zgadać w ramach integracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 nocka mi niestety raczej (RACZEJ) odpadnie. ale w sobote chetnie dolacze... powiedz gdzie sie wybierasz / wybieracie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 27 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 najprawdopodobniej osinów, ostatnio było całkiem nieźle , odezwe się jakby plany sie zmieniły. podesle Ci mój nr na priva to sie ugadamy konkretniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 jak pisalem... ----> PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
patu
Witam wszystkich, proszę o dopisanie mnie do listy na Zlot jerkbait ów plus jeszcze jedna osoba ( kolega Jacek)
.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi