Bryzers Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Zadzwoń do Jakuba z Poznania ............................... Serwisuję u niego młynki po sezonie. Kolega Jakub nie życzy sobie, by publicznie podawać Jego nr telefonu, proszę to uszanować Edytowane 19 Maja 2021 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Witam,mam pytanie. Czy ktoś w Poznaniu lub okolicach zajmuje się serwisem kołowrotków? Ewentualnie, może polecacie kogoś sprawdzonego co zajmuje się również kołowrotkami z wolnym biegiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Je serwisowałem dwa kołowrotki tutaj: https://bialaryba.pl/ wszystko było bardzo w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 15 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2024 Co do "Panów" z tego sklepu, to mówiąc delikatnie, ja i moi znajomi mamy bardzo niefajne zdanie. Ich podejście do Klienta i do ludzi pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Co do "Panów" z tego sklepu, to mówiąc delikatnie, ja i moi znajomi mamy bardzo niefajne zdanie. Ich podejście do Klienta i do ludzi pozostawia naprawdę wiele do życzenia. Może kwestia dyspozycji dnia u mnie było wszystko ok, kiedyś serwisowałem chyba Luviasa u jednego z pracowników Art-Rodu, możesz tam spróbować a nuż nadał tam pracuje i nadal się tym zajmuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi