wislokowy88 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Co do częstotliwości łowienia to kilka razy w tygodniu. Poza tym, aby nie używać ciągle tych samych woderów, zamiennie będę stosował spodniobuty i wodery Lemigo. O nie zawodnym serwisie Vision słyszałem od niejednego użytkownika. To się chwali. Zastanawiam się jeszcze nad zwykłymi Opasami za 1290, a Opasami Zip z zamkiem. Ciekawi mnie szczególnie różnica materiału jednych i drugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wydaje mi się, że materiał jest ten sam, ale przedzwoń do chłopaków z Visiona to powiedzą Ci co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislokowy88 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Na pewno model z zamkiem jest o tyle bardziej komfortowy np. przy ściąganiu. Skontaktuję się ze sklepem i będę mądrzejszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 6 Maja 2015 przez Kaskader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgbietko Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam,Wpadły w moje ręce wodery Lemigo 987, jeszcze nie były testowane w terenie, ale zastanawia mnie przeznaczenie szpica na pięcie. Jego wykonanie wskazuje że nie znalazł tam się przypadkowo. Czy ktoś wie do czego on służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Przydaje się przy ściąganiu wodera z nogi - przynajmniej u mnie takie zastosowanie miało . Drugim woderem sobie pomagałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) ...do wchodzenia zimą, tyłem na Giewont ale też może się przydać do ułatwienia zdejmowania buta Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Jano 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jak będziesz spadał na plecach z góry lodowej wypustek pomoże w zatrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 To jest do rozbijania lodu piętami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 :) Wędkarze są jak westmani a te szpice, to są takie współczesne ostrogi!... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Do tego żeby było Cię łatwiej ciągnąć za wodery jak glebę zaliczysz Jest za co,wygodniej, złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 W butach z pianki Rapala też jest taka ostroga bardzo przydatna do zdejmowania butów szczególnie z ocieplaczami w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Do zdejmowania kaloszy na takim oto sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość keri Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Bardzo ułatwia szybkie dotarcie na łowisko koniem, taka ostroga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalenji84 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 http://allegro.pl/spodnie-wodery-wedkarskie-z-wgrzanym-kaloszem-pros-i6019338271.htmlCo sadzicie o tych spodniach, ktos moze uzywal, warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 http://allegro.pl/spodnie-wodery-wedkarskie-z-wgrzanym-kaloszem-pros-i6019338271.htmlCo sadzicie o tych spodniach, ktos moze uzywal, warte uwagi?Są tanie, to pewne Mam wodery Prosa za 70 zł, intensywnie użytkuję rok i dalej są oki. Poprzednio miałem Stomile które kosztowały dużo więcej i dwa razy reklamowałem bo nie wytrzymywały 6 miesięcy, za każdym razem mi wymieniali na nowe (obecna 3 nowa para leży i czeka aż wykończę Prosy ) Ja bym zaryzykował z tymi Prosami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 To jest doskonały szpic do łamania lodu na Bornholm. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Odświeżam temat niniejszym.Stomlowskie wodery byly bezwzględnie najlepsze w swojej klasie - u mnie wytrzymały kilkanaście lat!!! w tym kilka lat używania intensywnego (raz lub dwa razy dziennie).W zeszłym sezonie kupiłem wodery (po drodze na lowisko) - nazwa firmy nie zapadła mi w pamiec - nie bez powodu zapewne - staram sie o nich zapomniec. Obecnie temat powrócił - znalazłem takie coś (ktoś coś wie, używa, slyszal??) >> http://www.askari.pl/index.php/produkt/le-chameau-delta-wodery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Le Chameau to jedna z firmy, która produkuje bardzo dobre kalosze więc te wodery też powinny być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Le Chameau to jedna z firmy, która produkuje bardzo dobre kalosze więc te wodery też powinny być ok. W tej cenie to powinny być za...te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Oooo kurczę, za takie pieniądze to powinny długo wytrzymać i same prowadzić w miejsce żerowania ryb Wyglądają na solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Oooo kurczę, za takie pieniądze to powinny długo wytrzymać i same prowadzić w miejsce żerowania ryb Wyglądają na solidne .. dlatego pytam własnie....życie (raczej chyba już krótsze niż dłuższe) nauczyło ze raczej zwracam się w stronę rzeczy drogich - tanich nie nadarzam wyrzucać z domu - rozumiecie wiec ze chodzi o wodery " do trumny" ... ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) W tej cenie to powinny być za...te.To zobacz ile mogą kalosze kosztować http://www.dolasu.pl/product_info.php?products_id=1588 http://www.puchacz.net/buty-gumowe-chasseur-le-chameau-futro-p-887.html Ja mam Seeland'a i jestem również bardzo zadowolony. Kauczuk w połączeniu z podszewką neoprenową to naprawdę fajne rozwiązanie i kalosze są bardzo wygodne, w miarę ciepłe i jeszcze jak by miały podeszwę na Vibramie to w ogóle było by super A wracając do pytania kolegi @lexi to producent wg. mnie jest bardzo dobry. Ja nie mam co prawda kaloszy Le Chameau ale mój kolega myśliwi ma i bardzo je sobie chwali więc jeżeli odpowiada Ci cena to wydaję mi się, że będziesz zadowolony. Edytowane 14 Lutego 2017 przez sslonio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Masakra... Nie spodziewałem się takich cen.Ja na butach nie oszczędzam, choć przyznam wahałbym się...rozumiem jednak, że mogą być tego warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi