Fatso Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam!Chcę kupić wodery (biodrówki) gumowe. Na razie znalazłem takie w ofercie Lemigo i Decathlona (Aigle). Pomijam czarne ze Stomil'u - te mi jakoś nigdy nie pasowały i nic na to nie poradzę. Zaznaczam, że nie chcę gumowych z neoprenową wyściółką, a jedynie gumowe ze szmatą w środku. Czy ktoś z Was ma takowe i mógłby coś o nich napisać? No chyba, że możecie polecić jakieś dobre (a niedrogie) oddychające...Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Moge cos napisac tylko o tych ze Stomilu. Mam zarowno do pachwin, jak i dluzsze. Sprawdzaja sie, spelniajac swoje zadanie. Maja swoje wady, z tym ze takiego traktowania raczej nie znioslyby zaden inny material.Rozwiazanie raczej nie do przyjecia dla kogos, kto czesto wedkuje brodzac. Wtedy lepiej zainwestowac w cos o wiekszym komforcie, co bedzie sie wiazalo z duzo wiekszym wydatkiem. Swego czasu zamierzalem nabyc jakies tansze Whiterivery (dobre opinie uzytkownikow) oraz niezbyt drogie buciki (sklepy zza Wody) ale pomysl upadl, zbyt rzadko sa mi potrzebne. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja mam wodery i spodbiobuty Lemigo.Nie narzekam, polecam. Troche ciepło latem wiadomo ale w wodzie już przyjemnie. Sama guma tak jak chcesz, wkładam skarpete neoprenową jeszcze i śmigam cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dzięki za info. Mam wodery neoprenowe i potrzebuję gumowe (albo tanie oddychające) na cieplejsze dni. Te wodery Lemigo - czy podeszwy mają dobrą przyczepność?PzdrfatsoP.S. W Decathlonie jednak nie da się zamówić tych Aigle cholera!! Przed chwilą poinformowali mnie o tym. Zostają Lemigo, chyba że...na stronie firmy NOPEX (BHP) z Krosna znalazłem kilka rodzajów woderów, ale nic mi o nich nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jeszcze się nie wywróciłem normalna twrada duma, dużo rówków, glina długo się trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tanie i oddychające to najlepiej Solvkroken-y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Solvkrokeny znam i mam, ale mnie chodzi o biodrówki PzdrFatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jeśli szukasz gumy to mogę polecić Patmy. Używam od 2 sezonów i są OK. Trzeba tylko do butów wsadzić jakieś wkładki bo w przeciwnym razie jesli dużo łazisz odpadną Ci kopyta Ja do swoich wsadziłem filcow wkładki i jest super.Jeśli oddychacze to tylko zakupy za wielką wodą. Za 100 dołków kupisz już coś przyzwoitego za co u nas musiał byś zapłacic 2 lub 3 razy tyle. Jesli chcesz mogę podać namiary na człowieka, który pomaga w zakupach u amerykańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Wielce prawdopodobne, że kupie jednak gumy i to Lemigo, ale namiar na tego gościa id Stanów chętnie przyjmę.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ok. Poszukam dzisiaj w domu namiarów na człowieka i podeślę. Z lemigo radzę uważać. Dużo bubli, ciekną. My mieliśmy sporo reklamacji i przestaliśmy sprzedawać te porcięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Z tym, że to maja być Lemigo gumowe, a nie z PCW. Zresztą najpierw je obejrzę.Dzięki za pomocPzdrFatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Mam gumowe Lemigo jakieś 8lat idealne na każde warunki i nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tak mi mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 jak guma to co innego, PCV to badziewiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No i wyszło szydło z gumy But w woderach gumowych Lemigo (W Lemigo powiedzieli, że są robione w Polsce, a tymczasem made in China ) rozmiaru 43 jest de facto rozmiaru ok 45, a w łydce chudzielce. No to dupa, jeśli chodzi o gumowe Lemigo. Kupiłem Demar z PCW. Trochę na pewno posłużą.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Też nosiłem Demar i też polecam. Dla mnie coś pośredniego między Stomilem a Lemigo. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Witam, mam zamiar w niedalekiej przyszłości zakupić wodery do bioder tylko nie za bardzo wiem jakie, jestem niestety gabarytowy i boję się �źe wodery mogą być za ciasne( nie mam za bardzo mo�źliwości przymiarki w sklepie)przymierzałem wodery znajomego ale są za ciasne w łydce Mo�źe macie jakieś sprawdzone wodery na wieloryba? Na ten zakup mogę przeznaczyć do 100zł max 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 mo?źe coś z tej stronki, http://www.ait.krakow.pl/wodery.html osobiście posiadam i wykonanie bardzo dobre jakościowo... Kiedyś wystawiali na allegro te?ź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Zaglądnij do sklepu Orka tam mają geersy z neoprenem w środku- dobra opcja na zimną wodę.Ja te?ź mam niezłe kopyto i czekam na dostawę towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Znalazłem jakieś wodery Patma podobno robią na specjalne zam?łwienie r?ł?źne rozmiary więc podpytam mo?źe nie zedrą ze mnie sk?łry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 W szczupaku są neoprenowe.Te?ź mo?źesz zapytać takie 46/47 czy nie będą.Cena 209zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 kumpel miał podobny problem.udało mu się dodzwonić do firmy stomil i zrobili na zam?łwienie.zwykłe proste czarne sprawdzone i nie drogie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 kumpel miał podobny problem.udało mu się dodzwonić do firmy stomil i zrobili na zam?łwienie.zwykłe proste czarne sprawdzone i nie drogie.Sorki za OT.Ale czy miały napistestowane elektronicznie i z wypustkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Sprawa woder?łw załatwiona, wczoraj przymierzałem wodery pros w udzie dobre ale w łydce za ciasne, skontaktowałem się z tą firmą telefonicznie i dla takich os?łb jak ja robią wodery na kr?łtkim kaloszu i jest po problemie cena przystępna 60-70zł i nie zła jakość jak za tą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 (...) Kupiłem Demar z PCW. Trochę na pewno posłużą.Pzdr,Fatso Hej Fatso. Pochodziłeś w nich trochę? Jak łączenie nogawki z butem, dało radę? I mam pytanie do wszystkich użytkowników podobnych rozwiązań. Czy jest zasadne, a jeśli tak to jaką drogą, profilaktycznie wzmocnić (uszczelnić) newralgiczne punkty? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi