Pawelek55 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) No i gitarra - można jeszcze pokombinować z kolorami PS. Widzę że tworzysz na żywo - kiedyś myślałem żeby ustawić kamerkę jak coś dłubię żeby ludziki mogły podglądać, ale z braku dobrej jakościowo kamerki odpuściłem Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) Piskorki ładniutkie pierwszy łamaniec malina bardzo mi się podoba podaj jakieś dane tego cudeńka Edytowane 9 Grudnia 2014 przez adashhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Piskorki mają 6,5cm i prawie 4głamaniec ma 7cm i też prawie 4g, wszystkie pływające.Te ostatnie złamasy mają 5cm i nieco ponad 3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Te ostatnie złamasy....... Bardzo fajne są, naprawdę kawał dobrej roboty. Jak byś miał coś podobnego to z chęcią bym się wymienił jak byś chciał oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Nie ma problemu, jak pokończę lakierowanko, to coś wymienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dzięki Napisz na pw którego chciałbyś z moich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 No no, piskorze i łamańce kawał pięknej roboty. Największy łamaniec wręcz świetny, będzie popularny w wersji zanurzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dzisiaj dzień wolnego, od rana szaleję.Troszkę złamasów na szybko pomalowałem. Najmniejszy 3,5cm. Dalej pstrągowo Postanowiłem namalować ciernika, ale jakoś słabo wyszedł, nie przejmuję się, bo to pierwsza sztuka na próbę. Jeszcze kilka korpusów znalazłem i tak na szybko pomalowałem, bez jakichś tam ceregieli.Miało być prosto ,ale skutecznie 4cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ciernik super ! Widać że,malowanie sprawia Ci dużą frajdę, o to w tym wszystkim chodzi o zabawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Łamaniec 3,5cm - no podziwiam. Masz już wprawę, może spróbujesz 2-2,5 ?...Następnego ciernika na pewno zrobisz bardziej podobnego do... ciernika, ale ja tego egzemplarza bym nie lekceważył, może być czarnym koniem w pudełku. Jak na moje oko jest odpowiednio "nieogarnięty i brudny", a do tego ma od spodu wabiący kolorek. Nie wiem jak pracuje, ale mówię Ci, on może zrobić karierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Cholerka odkopałem swój wątek.Zły jestem jak diabli, bo mam trochę wolnego czasu, a nic nowego wystrugać nie mogę. Pomysłów troszkę doszło i na nowe wzorki korpusów i na malowanie. Niestety poparzyłem sobie łapę i już tydzień jestem uziemiony.Na szczęście znalazłem w czeluściach moich gratów kilka wobków z niewklejonymi sterami.O niektórych, to już zapomniałem .Chociaż stery powklejam z nudów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 SDR prawa strona górny róg fajnowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Lewy dolny róg też świetny podobnie jak okoń nad łamagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) A mi szczególnie szczupaczek przypadł do gustu pokazałbys go dokładniej i powiedział coś o nim? Edit: 3 częściowy swimbait także przykuwa moją uwagę Edytowane 10 Stycznia 2015 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Dla mnie okonek prawy dolny róg mega fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jak się okazało to ze wszystkimi woblerkami ze zdjęcia było coś nie tak.W dużej płoci SDR zrobiłem za cienki ster. dało się uratować i wstawić grubszy.Szczupak miał być jerkiem ale jakoś praca mi nie pasowała i postanowiłem dodać sterTo samo ze swimbaitem - troszkę niedoważony.Reszta, to przeważnie krzywo ponacinane rowki pod stery, lub mała niedowaga. Dlatego poszły w kąt.Pogoda wczoraj pozwoliła na małe testy w oczku i 90% uratowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Po małej przerwie wystrugałem kilkadziesiąt korpusów.Zacząłem wczoraj malować resztkami farbek, no i coś tam wyszło . największe korpusy mają 7cmno i wychodzą takie popaprańce.Tak jakoś szaro-buro w pudełkach mam, no to parę żarówek maznąłem Edytowane 26 Stycznia 2015 przez stoner 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 świetnie machasz pędzlem i nie chodzi mi tu o twoje przyrodzenie hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Trzeci wyszedł Ci kapitalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Aparat do bani, efektów nie widać .Już niedługo i będę miał w końcu porządne farby. To, czym teraz maluję, to jakaś masakra. Więcej się złoszczę,niż mam przyjemności z tego co robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zapomniałem się pochwalić moją wersją minoga.Dawno tej rybki nie widziałem w moich wodach. Jak pamiętam to takie jasne były.Tu jest wersja z płetwami i tylko jedną taką zrobiłem,na próbę, w obawie o pracę.Reszta jest bez płetw i w zasadzie ich praca, tak znacząco się nie różni.Na razie jednego pomalowałem.Jak mi się na kropkach nie sprawdzi, to będzie robił za węgorza i kusił zębate .9cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Irek, naprawdę daleko Ci do kompleksów Popaprańce... Rób takich więcej Na takie woby zawsze patrzę z miną podjaranego dzieciaka Oglądając ostatnie w serii - te żarówy - skojarzyłem przytomnie (refleks godny pozazdroszczenia), że i u mnie pusto w te barwy i chyba mnie zachęciłeś do sięgnięcia po jakąś oczojebną farbkę...Z minogiem trochę roboty chyba miałeś. Mnie jakoś brak cierpliwości do łamańców, tym bardziej podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zrobiłem 12 takich korpusów w tym jednego łamańca.Pierwsza sztuka już pomalowana.Już mi się podoba, choć jeszcze daleko jej do ideału.Myślę, że takie kolorki powinny się sprawdzić.7,5cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ładniutki i wygląda mi na przyszłą łowną sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jeszcze trzy zmęczyłem. na dziś koniec . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi