woblery z Bielska Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) (...)Niestety ale mam tak kiepski aparat, i za diabła nie ukazuje jak to wygląda naprawdę.Prymitywny, darmowy program graficzny, minuta pracy. Twój aparat, Twoje zdjęcie. Edyt: Ja się na obróbce zdjęć zupełnie nie znam, jestem amatorem, takie dziecko we mgle! Chciałem tylko pokazać, że nawet słabym aparatem zrobione zdjęcia da się jeszcze "podciągnąć". Jak na amatora przystało, zrobiłem to po amatorsku. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez woblery z Bielska 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dzięki Janusz. Nie pomyślałem o obróbce zdjęć, a posiadam jakiś ponoć dobry program. Zabieram się do pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Irku gratuluję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Dzięki Sławku. Daj znać jak moje wobki przeszły testy.Cholerka, jestem tak zajęty konkursowymi przynętami, że praktycznie nić nie tworzę normalnego .Ale jest jeden plus tego wszystkiego, przy testach dowiaduję się czegoś nowego a, to nasuwa kolejne pomysły 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Kilka ostatnich fotek, już gotowych i ustawionych. Zostało mi wkleić jeszcze stery do kilkudziesięciu sztuk, a jest to pracochłonne,bo stery wycinam ręcznie i dopasowuję do każdego woblera z osobna. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Piękna robota ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Bardzo fajne, widac ze duzo pracy w nie wkladasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Te jedne wyglądają jak karpiki...fajne Edytowane 18 Lutego 2016 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dziś coś uwieczniłem . Szkoda, bo tylko taka pamiątka mi zostanie.Takie max 5cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Kozackie malowanie można wiedzieć jaka technika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Czym się tylko da, to można malować. Ja maluję głównie gąbką, patyczkami higienicznymi, wykałaczkami, czasem pędzlem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Farby akryle czy wszystkie rodzaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Często piszę w swoim wątku czym maluję. Zazwyczaj są to farby na bazie lakieru bezbarwnego akrylowego i pigmentów dostępnych w sklepie z farbami. Akryl można mieszać nawet z tuszem kreślarskim i wychodzą fajne transparentne kolorki.Możesz się śmiać ale ostatnio użyłem sadzy z komina, fajnie wchodzi w rowki na odbitej łusce. Mam jeszcze farby od kolegi @Rudi, też są fajne i bardzo wydajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolem Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dalbym sobie reke odciąć żeby nauczyć się tak malować pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Często piszę w swoim wątku czym maluję. Zazwyczaj są to farby na bazie lakieru bezbarwnego akrylowego i pigmentów dostępnych w sklepie z farbami. Akryl można mieszać nawet z tuszem kreślarskim i wychodzą fajne transparentne kolorki.Możesz się śmiać ale ostatnio użyłem sadzy z komina, fajnie wchodzi w rowki na odbitej łusce. Mam jeszcze farby od kolegi @Rudi, też są fajne i bardzo wydajneWiesz, dopiero dzis zobaczyłem Twoje dzieła.. ;/ jutro przeglądne sobie Twój wątek od początku do końca to zobacze co tam sie znajduje ciekawego [emoji1] A mógłbyś podać nazwy farb jakie stosujesz?[emoji14] Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dalbym sobie reke odciąć żeby nauczyć się tak malować pozdrawiam.Z tego co wiem to mówią: malować, malować, malować....i w końcu przyjdzie porządany efekt Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Dalbym sobie reke odciąć żeby nauczyć się tak malować pozdrawiam.Ciekawe czym byś malował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Super kolorki odcienie brązu i zieleni są uwielbiame przez pstrągi nie od dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Po wczorajszym wklejaniu sterów.To dopiero jedna dziesiąta tego, co muszę jescze powklejać. To będzie chyba najbardziej płodny rok w mojej karierze . Jeszcze nawet jerków nie zacząłem, a trzeba uzupełnić zapasy na sezon. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 W lewym dolnym rogu ten niebieskawy ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Tam nieco wyżej pod pięknymi woblerkami widać śnieg i tak mi tej bieli za oknem brakuje, że nie wiem czym się bardziej zachwycać patrząc na owe fotki Zima piękna pora roku, u nas od dwóch czy trzech lat praktycznie jej nie ma. Co to znów będzie jak przyjdzie lato? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Lewy dolny zamiast pomarańczowej płetewki plamki wzdłuż linii bocznej i idealny kiełbik w środku malowanki również przednie. Zima piękna pora roku, u nas od dwóch czy trzech lat praktycznie jej nie ma. Co to znów będzie jak przyjdzie lato?Twoje rejony to chociaż latem trochę buz dostały. Przeważnie szły od południa i jak Twój rejon mijały, docierając do WLKP słabły, a koło Ostrowa całkiem zanikały... Właśnie też już się tego obawiam patrząc na poziom drobnych cieków, że może być jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 U nas też było płytko, wszędzie było i właśnie coraz głośniej o jeszcze większym kryzysie niż w roku ubiegłym. Oby się nie sprawdziło.Wrzuć no Irek kilka fotek z bliska, bo w kupie siła ale mało widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Poziom wód w ubiegłym sezonie na moich, pobliskich rzekach był wręcz dramatyczny. to samo dotyczyło mniejszych zbiorników wodnych ale jestem dobrej myśli , że sytuacja się unormuje. Teraz znowu śnieżek delikatnie prószy.To parę fotek z bliska 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Z jednej strony brak zimy może martwić jak w ostatnich dwóch latach, ale jak gdzieś ostatnio przypadkiem przeczytałem podobno mamy najmokrzejszy luty od 2002 roku. Więc przynajmniej w 2016 ryba może będzie miała się gdzie wytrzeć ps. niezły zestaw ! Edytowane 25 Lutego 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi