Skocz do zawartości

woblery stoner

Rekomendowane odpowiedzi

(...)

Niestety ale mam tak kiepski aparat, i za diabła nie ukazuje jak to wygląda naprawdę.

Prymitywny, darmowy program graficzny, minuta pracy. 

Twój aparat, Twoje zdjęcie. 

post-52580-0-18980100-1452355159.jpg

post-52580-0-18980100-1452355159_thumb.jpg

Edyt: Ja się na obróbce zdjęć zupełnie nie znam, jestem amatorem, takie dziecko we mgle!

Chciałem tylko pokazać, że nawet słabym aparatem zrobione zdjęcia da się jeszcze "podciągnąć". Jak na amatora                        przystało, zrobiłem to po amatorsku. ;)

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 4

• 4 tygodnie później...

Dzięki Sławku. Daj znać jak moje wobki przeszły testy.

Cholerka, jestem tak zajęty konkursowymi przynętami, że praktycznie nić nie tworzę normalnego :) .

Ale jest jeden plus tego wszystkiego, przy testach dowiaduję się czegoś nowego a, to nasuwa kolejne pomysły

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Często piszę w swoim wątku czym maluję. Zazwyczaj są to farby na bazie lakieru bezbarwnego akrylowego i pigmentów dostępnych w sklepie z farbami. Akryl można mieszać nawet z tuszem kreślarskim i wychodzą fajne transparentne kolorki.

Możesz się śmiać ale ostatnio użyłem sadzy z komina, fajnie wchodzi w rowki na odbitej łusce. Mam jeszcze farby od kolegi @Rudi, też są fajne i bardzo wydajne

Często piszę w swoim wątku czym maluję. Zazwyczaj są to farby na bazie lakieru bezbarwnego akrylowego i pigmentów dostępnych w sklepie z farbami. Akryl można mieszać nawet z tuszem kreślarskim i wychodzą fajne transparentne kolorki.

Możesz się śmiać ale ostatnio użyłem sadzy z komina, fajnie wchodzi w rowki na odbitej łusce. Mam jeszcze farby od kolegi @Rudi, też są fajne i bardzo wydajne

Wiesz, dopiero dzis zobaczyłem Twoje dzieła.. ;/ jutro przeglądne sobie Twój wątek od początku do końca to zobacze co tam sie znajduje ciekawego [emoji1]

A mógłbyś podać nazwy farb jakie stosujesz?[emoji14]

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Tam nieco wyżej pod pięknymi woblerkami widać śnieg i tak mi tej bieli za oknem brakuje, że nie wiem czym się bardziej zachwycać patrząc na owe fotki ;)

Zima piękna pora roku, u nas od dwóch czy trzech lat praktycznie jej nie ma. Co to znów będzie jak przyjdzie lato?

• Like 1

Lewy dolny zamiast pomarańczowej płetewki plamki wzdłuż linii bocznej i idealny kiełbik ;) w środku malowanki również przednie.

Zima piękna pora roku, u nas od dwóch czy trzech lat praktycznie jej nie ma. Co to znów będzie jak przyjdzie lato?

Twoje rejony to chociaż latem trochę buz dostały. Przeważnie szły od południa i jak Twój rejon mijały, docierając do WLKP słabły, a koło Ostrowa całkiem zanikały... Właśnie też już się tego obawiam patrząc na poziom drobnych cieków, że może być jeszcze gorzej.

Z jednej strony brak zimy może martwić jak w ostatnich dwóch latach, ale jak gdzieś ostatnio przypadkiem przeczytałem podobno mamy najmokrzejszy luty od 2002 roku. Więc przynajmniej w 2016 ryba może będzie miała się gdzie wytrzeć :)

ps. niezły zestaw !

Edytowane przez GoLoManoLo