peekol Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Super Ci to malowanie wychodzi! Naprawdę fajowe. Poza tymi gdzie użyłeś oka 3D - takie przyklejone na wierzchu psuje efekt - moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Pewnie chodzi Ci o tego okonka, tam był błąd w sztuce, bo spartoliłem malowane oko i nakleiłem 3d, pózniej tego żałowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Teraz super widać Plamy barw, naturalne klimaty - świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Piekne malowanie tych wobkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Bardzo fajne wykończenie, takie "brudne" i stonowane kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Coś się u mnie dzieje 5cm z przeznaczeniem na okonia a i pstrąg nie pogardzi 5,5cm, myślę że, wyzwolą agresję u kropkowanych 7 i 7,5cm - te polecą w długą drogę, bo będą pływać w Kraju Chabarowskim, specjalnie dla kolegi. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Przynęta na konkurs. woblero-cykada 5cm. Stała się tragedia, bo druga moja przynęta na konkurs się zepsuła , tzn ja ją zepsułem (zdeptałem niechcący) Masa żmudnej pracy poszła w cholerę. Ale działam od nowa i powinienem zdążyć wysłać na czas. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Druga przynęta konkursowa już prawie gotowa, udało się ją zrobić ponownie.5,5 cm, wykonana z drewna lipowego, przystosowana do czeburaszki ale inne pomysły też powinny się sprawdzić.Filmik może uda mi się nakręcić, to zapewne wrzucę. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dziś dogłębnie testowałem najnowszy model woblerka , 8cm, 5,5g. Można ruszać z całą partią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Fajny połamaniec. A patent z testowymi kotwicami łykam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Świetne. Znakomite. BRAWO!Przerabiałem wiele różnych "patentów" na kotwiczki do testowania woblerków, w końcu stanęło na kotwiczkach z obciętymi żądłami (lubią się czepiać wszystkiego, najbardziej palców w czasie wymiany). Kotwiczki mocowałem na zahaczkach. Gdy zahaczki przestają trzymać właściwie, kotwice lubią się zgubić. Twój patent jest lepszy, tylko wagę odpowiednią dobrać i - do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Patent rewelka. Kradnę Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Z takimi kotwami to spokojnie można testować woblerki w czasie gdy rzeka jest zamknięta. W razie kontroli mówisz że to tylko testy pokazujesz kotwiczki i już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Niezbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni i innowacyjności ! Proste do bólu. Super pomysł z testowymi "kotwami" na jakże ciekawym łamańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cieszę się że nieświadomie udało mi się pokazać Wam mój sposób na testowe kotwice, jest on tak banalnie prosty i myślałem, że wszyscy tak robią . Ważyłem kotwice, których używam a później zostaje tylko dociąć kawałek drutu o podobnej masie.Jestem załamany bo wczoraj moje konto na Facebooku zostało zhakowane i zablokowane, Niestety będę musiał go całkowicie usunąć, bo już jest praktycznie nie do odzyskania. Jeden ze znajomych dodał mnie do grupy z jakimiś bonami odzieżowymi (nie wiem jakim cudem zacząłem wysyłać posty, których nie pisałem). Nie wiem też, czy powiadomienie o tym iż ów znajomy mnie tam dodał jest prawdziwe. Trudno chyba będę musiał zrobić nowe konto, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Ja swoje (mimo ze FB mam tylko półanonimowe) 2 razy musiałem odzyskiwać hasło... raz jakieś dziwy mi powstawiało, innym razem zatwierdziło pełno znajomych znanych i nieznanych by rozsyłać reklamy...Może też dasz radę odzyskać.Maciej Kot podczas zawodów w Japonii też stracił dostęp do swojego FB, a na jego profilu co kilkanaście minut lądowały zdjęcia roznegliżowanych Azjatek panicznie tłumaczył się przez cały dzień w innych mediach dał radę wszystko naprostować Kotwiczki świetne za dawnych lat jak ustawiałem wobki bez opłat, to drucik z śrucinami przyhaczałem, ale Twój patencik bije wszystkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Patent z kotwami za 1 000 000 zielonych. Genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Wczoraj i dzisiaj udało mi się troszkę pomalować, głównie jeden model.Oto kilka z nich; Przez błąd w malowaniu wyszła szkarada ale postanowiłem ją odratować i wyszło coś takiego Tak mi się ten wzorek spodobał, że musiałem maźnąć jeszcze kilka podobnych Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez stoner 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Przygotowane na majówke. Chyba zdążę Położyć lakier, Nie lubię lakierować kilkunastu sztuk, wolę poczekać aż uzbiera się spora gromadka i można działać. Mniejsze straty w lakierze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Fajniste. Tradycyjnych, drewnianych wobow jest coraz mniej. Wszyscy leja chemiczne potwory z niewiadomoczego. No cóż... postęp robi swoje, ale prawdziwe perelki wychodza spod noża właśnie. Na kilkadziesiąt sztuk zrobionych ręcznie moze pojawic sie prawdziwy pogromca, ktory mimo że podobny do reszty kusi ryby jedna po drugiej. Przy odlewnictwie tego nie doświadczyłem niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Kiełbiki 4cm już gotowe i ustawione 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Super te jerkowe okonie Ci wyszły! Pokazałbyś efekt po lakierze Te w paski ciapane pierwotnie nieudane ten fajnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Troszkę kolorowo się u mnie zrobiło. Imitacja palii na specjalne zamówienie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Eksperymenty z nowymi kolorami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Od jakiegoś czasu nie mam parcia na komentowanie wypocin kolegów, ale Twoje ostatnie wrzutki zmusiły mnie do odrobiny wysiłku kolorki super, kształt super, estetyka wykonania super- wszystko super jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi