stoner Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Teraz mam same kiełbie we łbie 5,5cm, no góra 6cm A tak wyglądają troszkę blirzej 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Kapitalne kiełbiki, delikatny malunek, super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kilka pstrągopodobnych i innych 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Tego nazwałem "pstrąg zimorodek" 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Świetne te Twoje wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 ...lekko, subtelnie, jednym słowem luks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jak zwykle klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Pstragowki pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Tak patrzę i patrzę, i się napatrzyć nie mogę. Cudne malowania na pięknych wobkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sandaczówki 11cm. Takie proste i szybkie malowanie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Kolejny wytwór na sandały. nazwałem go Garbata. 9cm. Praca ładna, lecz muszę zmienić coś w konstrukcji, ponieważ wydaje mi się, że jak płynie to jest lekko przygarbiony. Rybkom chyba nie będzie to przeszkadzało. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ciekawie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Rybkom na pewno nie będzie przeszkadzało przygarbienie,a czasem wręcz pomaga, gdy klasyczna praca nie daje efektu.Twoje wobki jak zawsze świetnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 nareszcie ktoś mnie namowil na to abym sprobowal pomalować tak swoje woblery. Cos pięknego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Irku, masz bardzo ciekawy styl. Cieszę się, że wsparłeś nasz konkurs "Opis miesiąca". W imieniu redakcji portalu, oraz pierwszego laureata, bardzo dziękuję! http://jerkbait.pl/topic/77650-konkurs-w-wie%C5%9Bciach-znad-wody-opis-miesi%C4%85ca/#entry1974865 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Tylko się nie śmiać, bo to moje pierwsze wypociny. Dziękuję Jarku za inspirację..Ważne ,ze rybki już powyciągały . Troszkę muszę potrenować z tym kręceniem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Tu nie ma się z czego śmiać! Super wyszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dokładnie są robaczywie kąśliwe i porządnie zrobione ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Takie skurczybyki teraz się tworzą. 16cm, 61g bez kotwic. Będą jeszcze 18cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Jeżeli kiedyś z nudów lub z ciekawości zrobisz wersję 30cm ~150g to biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Zrobić i pomalować nie problem. Problem zrobić przynętę dobrze pracującą. Z doświadczenia wiem, że 30cm ciężko będzie ożywić. Nie znaczy to, że nie będę próbował . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Pozostaje mi czekać i trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Te skurczybyki Mi się podobają, malowanie real .Chętnie bym zobaczył je w akcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Najlepszego w dniu 41 urodzin! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Wszystkie naj . Niech Ci się wątek rozwija. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi