mario6565 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam , niedawno na aukcji znalazłem kijek :TWS66MLFnoszę się z zamiarem kupna , ale nie wiem czy spełni moje oczekiwania .Chciałbym nim łapać gł?łwnie pstrągi na wobki max.7cm, ewentualnie gumy 5-7cm na gł?łwkach 5-7g ,ale nie wiem czy nie będzie do tego za delikatny. Chciałbym prosić o wasze opinie o kiju ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 mo?źe sobie nie poradzić z takimi przynętami , szczeg?łlnie postawionymi pod prąd , z serii tournament polecałbym coś mocniejszego, kijek kt?łry podałeśto typowa okoni?łwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq229 Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 mo?źe @patu albo @mifek coś więcej ci powiedzą , bo ja z tym modelem miałem do czynienia tylko w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario6565 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 HELP !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Zadzwoń do sprzedawcy kt?łry u?źywał tego kija, najlepiej będzie wiedział z czym sobie radzi a z czym nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Powinien dać radę, choć przy 7cm wobku kucnie delikatna szczyt?łwka. BTW, są inne,lepsze konstrukcje stricte pstrągowe - choć TWS to r?łwnie?ź zacny kijek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi