danek Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam, nigdy jeszcze nie wysyłałem takowych przesyłek.Proszę o podpowiedz, kt?łra firmę kurierska ( bądź inny przewoźnik) jest godna polecenia do wysłania takiej przesyłki i jaką sobie liczy kasę za przesyłkę . ( tuba dwa metry max 2 kg)DziękiPozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 DHL jak nie dostarczył na czas do @Joziego, to mi zwr?łcił koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A jaki koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 A jaki koszty?Sorki nie faworyzuję DHL. Korzystałem te?ź z UPS. Koszty mieściły się w granicach 48-64. Osobiście wysyłałem tylko 4 razy.O aktualne koszty, to chyba najlepiej pytać bezpośrednio w danej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 OK, dzięi Waldku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_d Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Kolega @Zulus zna się na rzeczy i gdyby był obecny pewnie by pom?łgł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Poczta Polska.Wiem wiem, mają w regulaminie, ?źe max 150cm ale jakoś nigdy mi nikt nie zmierzył tego przy odbiorze w okienku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja korzystałem z Pocztex'u. Drogo - przesyłka wartościowa i ubezpieczona dodatkowo, ale .... do 200 cm (jeden wymiar) i 600 cm (suma wszystkich wymiar?łw) przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Jak chcesz, to mogę Ci załatwić UPS za 40 PLN z ubezpieczeniem. Jakby co, to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Przy wymiarach 200x10x10 cm i wadze 2 kilo zapłacisz 38pln za kurieraPolecam:http://www.polkurier.pl/Jest bardzo dobrze, szybko, zamawiasz, przyje?źd?źa kurier do domu, trzeba tylko list przewozowy wydrukować samemu... Ceny przynajmniej o 1/3 w d?łł, u tych samych przewoźnik?łw. U?źywam od ponad p?łł roku, i w przeciwieństwie do UPS, DHL i innych kurier?łw, dzwonionych bezpośrednio, jest bardzo okZ DHL miałem akcję, gdzie za paletę zamiast 150 jak u mnie, kolega przy odbiorze musiał wyskoczyć z 800pln ... P?łźniej dzwonienie, reklamacje... 3 tygodnie na zwrot kasy czekał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Ja przed chwilą puściłem rurkę 185 cm - przez kurjerzy.pl, wyszło mi DHLem 33 zł z groszami. Jeśli kurier jest normalny, nie powinien robić problem?łw z długością. Mnie się tylko pytał, czy paczka jest w miarę lekka, poza tym, bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Wysyłałem dwa kije przez https://www.kurjerzy.pl/ i nie ma ?źadnego problemu. Wpłacasz pieniądze przelewem, przyje?źd?źa kurier zabiera przesyłkę i tyle Trzeba tylko samemu wydrukować etykietę na paczkę, kt?łra przychodzi emailem po wpłaceniu pieniędzy na konto. Wysyłałem kijki w rurze PCV 200cm i 215cm Jedną paczkę mi zgubili - etykieta się odkleiła - ale szybko wyjaśnili sprawę, wysyłka doszła do adresata - wystąpiłem o zwrot koszt?łw wysyłki i otrzymałem pienią?źki, kt?łre wydałem na wysyłkę. Koszt wysyłki uwaga: okolo 35zł Taniej nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Maciej - nawet listu przewozowego nie trzeba koniecznie drukować - owszem, kurier zapyta czy masz drukowany, ale jeśli brak - wypisze osobiście Opcja jak najbardziej warta polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Te?ź polecam tą stronkę,korzystam z niej ,?źadnych stres?łw i problem?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 s*******y ! Wysłałem kij kurierem DHL ze strony kurjerzy.pl.Kij doszedł...połamany łącznie z rurą PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Czy przesyłka była ubezpieczona?Daj znać jak się ta sprawa zakończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi