Skocz do zawartości

Wysyłka kija jednoczęściowego 2m

danek

Rekomendowane odpowiedzi

Przy wymiarach 200x10x10 cm i wadze 2 kilo zapłacisz 38pln za kuriera

Polecam:

http://www.polkurier.pl/

Jest bardzo dobrze, szybko, zamawiasz, przyje?źd?źa kurier do domu, trzeba tylko list przewozowy wydrukować samemu... Ceny przynajmniej o 1/3 w d?łł, u tych samych przewoźnik?łw.

U?źywam od ponad p?łł roku, i w przeciwieństwie do UPS, DHL i innych kurier?łw, dzwonionych bezpośrednio, jest bardzo ok

Z DHL miałem akcję, gdzie za paletę zamiast 150 jak u mnie, kolega przy odbiorze musiał wyskoczyć z 800pln :huh: ... P?łźniej dzwonienie, reklamacje... 3 tygodnie na zwrot kasy czekał...

Ja przed chwilą puściłem rurkę 185 cm - przez kurjerzy.pl, wyszło mi DHLem 33 zł z groszami.

Jeśli kurier jest normalny, nie powinien robić problem?łw z długością.

Mnie się tylko pytał, czy paczka jest w miarę lekka, poza tym, bezproblemowo.

Wysyłałem dwa kije przez https://www.kurjerzy.pl/ i nie ma ?źadnego problemu. Wpłacasz pieniądze przelewem, przyje?źd?źa kurier zabiera przesyłkę i tyle :D Trzeba tylko samemu wydrukować etykietę na paczkę, kt?łra przychodzi emailem po wpłaceniu pieniędzy na konto.

Wysyłałem kijki w rurze PCV 200cm i 215cm :D

Jedną paczkę mi zgubili - etykieta się odkleiła - ale szybko wyjaśnili sprawę, wysyłka doszła do adresata - wystąpiłem o zwrot koszt?łw wysyłki i otrzymałem pienią?źki, kt?łre wydałem na wysyłkę.

Koszt wysyłki uwaga: okolo 35zł :D :D :D Taniej nie znalazłem.

• 2 tygodnie później...