pit1982 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Witam, chciałbym zaproponować taki wątek.By każdy mógł sie pochwalic swoimi ukrytymi skarbami Oto jedne z moich perełek :) Edytowane 15 Września 2016 przez pit1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Woblery fajne tylko co one mają wspólnego z tytułem? Pewnie i jare ale na pewno nie stare. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Hej mi nie chodzi o woblery z lat 50-60 ???? tylko takie z przed kilku lub kilkunastu lat które są już raczej ciężko dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbob Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kolejny raz okazuje się, że ocena wieku to pojęcie względne Czyżby to "stary" Lipiński ? Mają renomę ale w mojej ocenie są tak samo dobre jak wiele innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Hej mi nie chodzi o woblery z lat 50-60 tylko takie z przed kilku lub kilkunastu lat które są już raczej ciężko dostępneTo powinieneś zatytułować wątek "woblery średnio starsze" ...a te z lat 50-60 ... wykopaliskowe i takie stare ale jare kilka mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Robert to wrzuć jakieś zdjęć tych swoich skarbów po to założyłem ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jest już wątek o Polskich woblerach, można zajrzeć do "historii Polskiego spinningu" czy do "mojej szafy" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 A pozatym to podruby darka wobkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 tubis nie są kupione od ciebie wiec to nie podróby .Pozatym małolacie jak nie masz o czymś pojecia to sie nie udzielaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Panowie szukam Daiwa dead or alive mam 1 szt, szukam wiecej? Ktos cos? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 zdjęcie wrzuć będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Panowie szukam Daiwa dead or alive mam 1 szt, szukam wiecej? Ktos cos? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNigdy nie widziałem a tym bardziej nie stosowałem tej przynęty a bardzo lubię łowić na różne "cudaki" Napisz coś o niej i swoich doświadczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 A prosze cie bardzo, praca i zdjecia przynety, ogolnie typowo szczupakowa przyneta, niestety już nie produkowana, bo co dobre szybko sie konczy https://youtu.be/Ix-_2LU8pcw Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Takie materiały to już znalazłem pytam o osobiste doświadczenia Edytowane 18 Września 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter28 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Takie materiały to już znalazłem pytam o osobiste doświadczenia Osobistych me mam, ale wiekszość moich znajomych ma ja w pudełku, i sobie chwala wiec też taka chciałem miec w posiadaniu. Znalazłem na eBay 2 sztuki w japoni 200zł za jedna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi