marcinesz Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Daniel, Gratulacje dla Taty - super przygoda .Ja już nie mogę się doczekać lipca na Wisełce (żeby nie zapeszyć). Odnośnie woblerów - to zdjęcia faktycznie działają na wyobraźnię. Dlaczego jednak w tej srebrnej Rapalce nie jest zdjęta dolna brzuszna kotwica? Broń Boże się nie wymądrzam - chcę się po prostu czegoś nowego dowiedzieć - a pytam się, bo większość sumiarzy (w tym Marek Szymański) zdejmuje brzuszne kotwice, również ze względu na mniej wtedy nerwów przy podbieraniu suma za szczękę. Jeszcze jedno - ten Ugly Stik to ten 2.1m? Używasz go tylko do trolla czy też łowisz nim z ręki? Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ugly do trola.tylko.ja do trola mam phenixa 65 lb i nie zamienie na nic innego.A myslisz ze gdyby nie przednia kotwa w tym zlotym to na czym by wyjety zostal ten sumi? powodzenia na Wisle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ugly do trola.tylko.ja do trola mam phenixa 65 lb i nie zamienie na nic innego.A myslisz ze gdyby nie przednia kotwa w tym zlotym to na czym by wyjety zostal ten sumi? powodzenia na WislePhenixa masz do trola czy do spina, bo nie zrozumiałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Mam phenixa do trollaMam phenixa do spinnaTo sa dwie wedki na blankach phenixa. Jedna 65 lb a druga 30 lb. Obie z serii Black Diamond. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 @Guzu, ja bym do Rapali napisał, że coś słabe wobki robią Niezrozumiałe, żeby kijanka 180 cm takie coś wyczyniała szczere gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Wyglada na to, ze trzeba saltwaterów uzywac, bo te freshwater to masakra. Ciekawe ze na taki drobiazg skacza...Niedlugo to watek sumowy w styczniu przyjdzie otwierac jak trociowy, zeby sie ns premiere zalapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Niedlugo to watek sumowy w styczniu przyjdzie otwierac jak trociowy, zeby sie ns premiere zalapac. po co ta zolc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Gratuluje Guzu ...a Tatowi szczegolnie ...jak patrze na te woblery to nasowa mi sie okreslenie ktore czasami spotykam na internecie ...sumy zrobily im z dupsk -jesien sredniowiecza- ...cokolwiek to oznacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 po co ta zolc ? Zolc? Jaka zólc? Fact of life raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Guzu Gratki Czekamy na rekord rzeki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Dziekuje za gratulacje. Ciag dalszy nastapil. W czwartek bylo zimno, przenikliwy wiatr i sumy bardzo malo aktywne. Jedno branie i spad A dzis (piatek) bylo lepiej Spotkalem sie z blondynka 173 cm wzrostu . Wiec szybko i ostroznie wrocila do wody Skusila sie na gume (22 cm) w trollingu.Dzis orientowaly sie ladnie na rippery, ale slabo zagryzaly, bo kilka holi trwalo doslownie kilkanascie sekund To moj pierwszy sum w kolorze zolto - miedzianym. Taka glowaciczka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Iście urodna dziewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Skusila sie na gume (22 cm) w trollingu. A tak dziwnie na mnie ktoś patrzył rok temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Skusila sie na gume (22 cm) w trollingu. A tak dziwnie na mnie ktoś patrzył rok temu ... Rok to duzo czasu na nauke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 @Guzu gratki dla Ciebie i Taty.Wątek nieźle otworzyłeś, tylkouważaj bo ten największy sumek może na Ciebie zapolować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Brawo!!Mocne rozpoczęcie sezonu!!Coś czuję, że w tym roku coś z 2 z przodu nam pokażesz PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucioperca Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ładne rozpoczęcie sezonu,brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clicktime Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Piękne ryby Guzu ale dziś to przesadziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Gratulacje. Piękne ryby. Oby tylko pogoda nam nie spłatała figla w tym roku to polskie rybki tez będa, mam nadzieję. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Obudzil mnie dzis rano sms od Guza a w tresci bylo 220cm!!! Gratulacje.Naczelna zasada w wedkarstwie, wyjawszy prawo frajera, dni konia i hlehlego ,brzmi machaj weda-ryby beda. I to sie jak widac sprawdza, pozostaje jedynie zalowac ze w tym wypadku trwalo dosc dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 mnie obudził sms od Guza z poobiednej drzemki- 214 cm!!! jeszcze jeden z 2 z przodu i klasyczny hat-trick!!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Z góry BRAVO ! i naprawdę czekam na zdjęcia bo do czerwca daleko a sumki napewno zmotywują do dalszego planowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 p.s. @Pitt dzieki za super agrafki nie ma za co ... jak sie lowi, to sie wie bylo wiecej ryb w 4 dni? bo jak tak, to gdzie reszta ryb z weekenda? pokieraszowanego shad rapa tez juz gdzies widzialem . tego wprawdzie pogryzl zebacz bez kaganca ale wynik podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 pitt, w ilości też 2 z przodu Guzu ma zdecydowanie swój dzień. Z tego co pisał to dziś w SUMIE 695 cm!!!Inni też łowią dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 cool, czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi