Kuba Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Lamiglas zawsze byl wg ciebie debesciak. Tu chodzi bardziej o podejscie teamu z lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 To nie tak...mam wybranych kilka dla mnie ciekawych wedek...Lamiglas tez sie zalapal, zwlaszzca w paru konstrukcjach, ktorych prozno szukac gdzie indziej...Ale i Talon w paru uwazam za niezastapiony, a ostatnio cos znalazlem tez i w St.Croix... ...ale to zes mnie naciagnal bo to o czym pisze nie podchodzi w 90% pod suma....a po 2 jak napisales sama wedka ryb nie lowi.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Gumo,kiedy wreszcie wstawisz fotke tego potwora? Niech ludziska zobacza jak wyglada taka ryba.Proponuje to ujecie od ogona co mi sie podobalo - najlepiej wyszlo moim danie i najlepiej oddaje gabaryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No przed lipcem tego typu fotki moga byc trudno przełykalne... <_< . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Kapitalne zdjecie Gumo Szacuneczek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A to ten z lasu...przyjemnie jest lowic z reki jak wiadomo gdzie stoja Gumo - miales mi podeslac zdjecia, zdaje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Gumo co tu wklejasz jakieś kijanki, dawaj to o co chodzi Przecież wiadomo że z Ebro to po co czekać do lipca - bez sensu. Dawaj predatora śwagier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Przełkniemy zdjęcia sumków z Ebro, ale tylko takich do 250 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ze Śwagrem pasuje to zdjecie jak ulał. . Śwagier,... chce mi wskoczyc do tego....Gear move out! Gumop.s. Kuba, co kiedys nie bylo zdjec? Chwile...bo juz mam w sumie kilka do przetworzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 A po co go pchnales nozem i nie wyciagnales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Śfagier wziął na kawałek czikena? Kawał ryby, gratulacje! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Fota słaba, nie oddaje rozmiarów ryby zupełnie. Ale myślę, że nie to jest w sumie najważniejsze Mam nadzieję że Gumo w końcu napisze o tym historycznym połowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 16 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Witam. Mój dzisiejszy sum 150cm+ złowiony na rzece Ebro. Jedyne branie podczas krótkiego połowu między godz 14 a 20. Ryba połakomiła się na gumę Mansa. Ryba wypuszczona, niebawem wstawię filmik. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Brawo Piotr! Przyjechane i...zlapane Szacuneczek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 no to sie zaczyna - niedzwiedz sie nam rozkrecil GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Piotr widzę kijek z serii silver edition..na Odrze na sumka też go używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Hej, Po prywatnie narzuconym sobie okresie ochronnym (tarlowym) nadeszla pora wybrac sie na sumki.Na wstepie o pogodzie : Upal MAX.Sil starczylo na plywanie od 10 do 18, ale troche sie podzialo.4 brania (1 pewnie sandaczyna) - 3 ryby.150 cm, 143 cm i taki malec - cos pod 100 cm.Oczywiscie wszystko z trolla Ryby pokiereszowane po tarle, glodne. Ten najmniejszy byl jak po sesji pomeksowania. Widac ze zajadle tarlowal - jak to mlodzi Na szczescie udalo sie jegomoscia odczepic bez wyjmowania z wody, niech sie goi. Ponizej pogladowe foto slonecznej 150tki. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Przed otwarciem strony, widziałem tylko, że najnowszy post należy do @Guzu- i od razu wiedziałem że coś się w Hiszpanii wydarzyło..... Piękne rybsko- dla Ciebie pewnie średniak, ale niestety(a może stety? ) nie każdy może patrzeć na świat przez pryzmat Ebro Gratulacje, bo ryba kolos(jak dla mnie) i sfocona bardzo ładnie PozdrawiamKamil P.SMi pozostaje wzdychać i czekać do lipca....a później....modlić się i mieć nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Przed otwarciem strony, widziałem tylko, że najnowszy post należy do @Guzu- i od razu wiedziałem że coś się w Hiszpanii wydarzyło..... Piękne rybsko- dla Ciebie pewnie średniak, ale niestety(a może stety? ) nie każdy może patrzeć na świat przez pryzmat Ebro Gratulacje, bo ryba kolos(jak dla mnie) i sfocona bardzo ładnie PozdrawiamKamil P.SMi pozostaje wzdychać i czekać do lipca....a później....modlić się i mieć nadzieję Uwage o fotce przekaze autorce U mnie sredniaki mieszcza sie miedzy 120 a 149. Takze ten juz sredniakiem nie jest Powodzenia na Odrze w lipcu - u mnie wowczas bedzie ciezko ze wzgledu na temperatury... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Mój dzisiejszy sumik 160 cmsprzęt typowo sumowy : belly boat ,wędka Dragon silver edition do 28 gram , multik curado 201e7 , plecionka p-line 14 lb , przynęta lunatic 10 cm na 10-cio gramowej główce.Łowisko : glinianka połączona z rzeką Sile we Włoszech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mi pozostaje wzdychać i czekać do lipcaNiekoniecznie - może trafić się przyłow jak Gumofilcowi wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mozecie mnie nie derwowac, bo mi gula skacze:), a tak na serio to gratuluje wasatych, nam pozostal jeszcze ponad miesiac, ehh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mi pozostaje wzdychać i czekać do lipcaNiekoniecznie - może trafić się przyłow jak Gumofilcowi wczoraj Teoretycznie, choć obecnie łowię tylko klenie na Brombę i bolenie na szybko prowadzone wabie, więc o taki przyłów ciężko, choć może się oczywiście trafić Poza tym mnie nie interesuje przypadkowe przyławianie wąsatego- ja CHCĘ GO DOPAŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 cierpliwości młody człowieku... cierpliwości... raptem miesiąc z małym okładem... Są miejsca, będą ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Są miejsca, będą ryby... W sumie czas wolny na wypłynięcie też by się przydał, ale to tak na marginesie Póki co czekamy na Guza Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi