Skocz do zawartości

Sumy 2011

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Niektórzy łowią. I się chwalą.....Nawet w Ti-Wi ich pokazują.....

http://www.tvp.pl/krakow/aktualnosci/rozmaitosci/sum-gigant- pokonany/4841344

Może to offtop(albo dyskusja na oddzielny wątek), ale......no właśnie- tego suma to już na pewno nikt nie złowi.....

:angry: :angry: :wacko: :angry:

R.I.P......

Pozdro

Kamil

Eeech.... szkoda gadać, leśny dziadek z bambusem, przyzwyczajony do tego, że bierze czym woda obdarzy. Ciekawe czy ten wędkarz ma syna / wnuka i co mu opowie o całym zdarzeniu. Czy przyzna się do własnej głupoty? Jesteśmy społeczeństwem barbarzyńców.

U mnie sum w łowisku jest ale mnie kompletnie ignoruje :( . Z soboty na niedzielę odbyłem 10-cio godzinny maraton (od 20-tej do 6-tej rano) . Sum z 5-6 razy przewalił się przy pływadełku ale był nie czuły na wdzięki moich przynęt. Jutro zmienię przynęty na inaczej pracujące i może to zadziała?

Piekna ryba, zdjecia i okolica :D Gratuluje koledze takiego Polskiego miska :D Co ciekawe to na Odrze 4 ładny sum o ktorym słysze w ciagu tygodnia, najpierw w poniedziałek Pan Lesniak poprawił swoja życiówke na 186cm, puzniej szłyszałem ze na ujsciu Warty do Odry padły dwa takie ponad 170cm i teraz ten kolegi. Szkoda ze my Warszawiacy mamy tak daleko nad ta Oderke :D bo Wisełka itd. nas w tym sezonie nierozpieszcza :(

pragnę zwrócić uwagę na wiadomość obok wody okolicy Wrocławia, tam jak za komuny o odradzającą się populację suma zadbały już zakłady chemiczne Brzeg-Rokita, a mają tradycje jeszcze sprzed II wojny światowej - w końcu to tam produkowano Cyklon B oraz nieużytą na szczęście broń chemiczną sarin,tabun. Obecnie profil nieco zmienili ale skutki pozostały. Kto beknie za te sumy, to konkretna strata finansowa nie tylko dla PZW, bo im chyba nie zależy, ale dla nas, bo być może nie trzebab by było jeżdzić nad Ebro lub do Włoch