Baloo Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 a i tu jeszcze takie uśmiechnięte chłopaki... niech i Kamil ma swój dzień w tym wątku, choć jeszcze nie składamy broni! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 na końcu wyzwał mnie od trudnego dzieciństwa i że teraz natura mi co nieco odpłaca! I teraz tych szczupaków masz aż w nadmiarze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Świetne foty!!Dzięki Matek!! A czy 105, czy 106 czy jeszcze inaczej.....króliczka trzeba gonić, a nie złapać PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Swietne zdjecia! Piekne pamiatki. Brawo Kamil i brawo Kapitan Baloo Gratuluje i oby dlugo zyciowka nie pozostawala zyciowka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Gratki Kamil Wkoncu Ci sie udalo Foteczki tez super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Gratulacje Panowie! Fajna kijanka i zdjęcia przyjemne, o to chodzi! Kamil, dobrze, że agrafki nie dostałeś od Mateusza, bo by jeszcze było, że sam nie wyholowałeś Oby tak dalej! Ja dziś pierwszy raz w życiu na rzece z pływadła. Super możliwości i przyjemność, wyniki już mniej super.. <_< Jak powszechnie wiadomo, sukces ma wielu ojców, więc aby moja porażka nie została sierotą, zrzucę winę na fatalną pogodę, burzę, ulewę i księżyc Chociaż odcinek na jaki zaprosił mnie kolega dziwnie mi pachnie... dwóch spiningistów znających swoją wodę, ostatnie trzy wypady mieli na totalne zero to jest ok. 40 roboczogodzin bez kontaktu z rybą. Dziś kolega też na zero, ja dwa śledzie. Trzeba próbować, połamania i przepraszam za wtręt poza sumowy! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Kamil, dołączam się również do gratulacji i zazdroszczę ekstra zdjęć! Łowienie w pojedynkę ma swój urok, ale jeśli chodzi o zdjęcia to nie ma jednak jak dobry kompan Jak jeszcze łowić coś tam potrafi i nie narzeka, że w pontonie nie wygodnie itp., to w ogóle super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Gratulacje Kamil! Gratki też dla szypra Mam nadzieję, że wrzucicie coś do konkursu na fotę m-ca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Gratuluje i oby dlugo zyciowka nie pozostawala zyciowka No i tu jest pies pogrzebany Dzięki wszystkim za gratulacje! Połamania! Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Gratulacje Kamil, piękny sum! Właśnie taki mi się marzy, taki żeby mi sprzętu doszczętnie nie zdemolował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Moje gratulacje, piękny marmurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Ile ja bym dał żeby mieć takie foty! Aparat zawsze jest, ryba czasami a dobry fotograf nigdy się nie trafi. Może Scotty powinno wypuścić uchwyt do aparatu na ponton do samodzielnego robienia zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 @Saalar ale tez trzeba pamietac ze powyzej pewnej masy ryby pozowanie z nia jest utrudnione.Przynajmniej ja tak mam Takie do 160 - 170 to mozna sie tam ponapinac pokazac na rozne sposoby zdobycz.Potem juz nie idzie to latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Takie do 160 - 170 to mozna sie tam ponapinac pokazac na rozne sposoby zdobycz.Potem juz nie idzie to latwo Nie mam nic przeciwko, żeby osobiście się przekonać, jak to ciężko zaprezentować taką rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 hmmmm nie chcę nic mówić, jak piszczałeś po dłuższej chwili trzymania tego pisklaka Teraz dodaj sobie choćby 20 kilo... Łatwo nie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 hmmmm nie chcę nic mówić, jak piszczałeś po dłuższej chwili trzymania tego pisklaka Teraz dodaj sobie choćby 20 kilo... Łatwo nie będzie! Tiaaa....Chciałem go po prostu szybko wypuścić A tak w ogóle, to miałem długą przerwę od dźwigania ciężkich loch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Gratuluje sumka i ładnych fotek Przy większych jest jeszcze więcej adrenaliny-góry można przenosić,aby tylko brały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Guzu, W tamtym roku zdażyło mi się złowić takiego ponad 2m i o zdjęciach dobrych mogłem zapomnieć. Koleś pełen emocji, nie jego aparat i powychodziło, głowy i ogony pobcinane. Albo jakaś śnieżyca. Łowisz albo zdjęcia robisz. Dla trzęsących się łapek kolegi to chyba najlepszy jest najprostrzy fotoidiota i 100 zdjęć jednego ujęcia. Z drugiej strony ryby szkoda.... Jak nie urok to sr..ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 niestety znów duża woda płynie... coś czuję, że przyjdzie poczekać na kolejnego wrocławskiego sumka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Na opadającej atakować, będą efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja tam wolę wysoką. Mam wtedy wszystkie miejsca wolne i rybe w klatkach. Byle się troche przetarła i pierwszy syf spłynął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Sezon rozpoczęty dwoma rybkami poniżej metra i dwie fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Fajne rzeczne lowy - gratuluje! Nastepnym razem radze wziac rekawiczke. Nawet zwykla robocza ze sklepu narzedziowego.Zdecydowanie ulatwi podebranie. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Akurat nie obawiałem sie ząbków tylko kotwicy ,bo w zeszlym sezonie zaliczyłem wpadkę i dostalem w prezencie kotwice w palec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Brawo!!!! Pięknie Panowie tylko pogratulować!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi