Skocz do zawartości

Sumy 2011

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Gratulacje Panowie! Fajna kijanka i zdjęcia przyjemne, o to chodzi! :mellow:

Kamil, dobrze, że agrafki nie dostałeś od Mateusza, bo by jeszcze było, że sam nie wyholowałeś :lol: ;)

Oby tak dalej! Ja dziś pierwszy raz w życiu na rzece z pływadła. Super możliwości i przyjemność, wyniki już mniej super.. <_<

Jak powszechnie wiadomo, sukces ma wielu ojców, więc aby moja porażka nie została sierotą, zrzucę winę na fatalną pogodę, burzę, ulewę i księżyc B)

Chociaż odcinek na jaki zaprosił mnie kolega dziwnie mi pachnie... dwóch spiningistów znających swoją wodę, ostatnie trzy wypady mieli na totalne zero :huh: to jest ok. 40 roboczogodzin bez kontaktu z rybą. Dziś kolega też na zero, ja dwa śledzie. Trzeba próbować, połamania i przepraszam za wtręt poza sumowy!

Pozdrawiam

Grzesiek

Kamil, dołączam się również do gratulacji i zazdroszczę ekstra zdjęć! Łowienie w pojedynkę ma swój urok, ale jeśli chodzi o zdjęcia to nie ma jednak jak dobry kompan :D Jak jeszcze łowić coś tam potrafi i nie narzeka, że w pontonie nie wygodnie itp., to w ogóle super :lol:

hmmmm nie chcę nic mówić, jak piszczałeś po dłuższej chwili trzymania tego pisklaka :lol: B) :mellow:

Teraz dodaj sobie choćby 20 kilo... Łatwo nie będzie! :unsure:

Tiaaa....

Chciałem go po prostu szybko wypuścić :mellow:

A tak w ogóle, to miałem długą przerwę od dźwigania ciężkich loch :mellow:

Guzu,

W tamtym roku zdażyło mi się złowić takiego ponad 2m i o zdjęciach dobrych mogłem zapomnieć. Koleś pełen emocji, nie jego aparat i powychodziło, głowy i ogony pobcinane. Albo jakaś śnieżyca. Łowisz albo zdjęcia robisz. Dla trzęsących się łapek kolegi to chyba najlepszy jest najprostrzy fotoidiota i 100 zdjęć jednego ujęcia. Z drugiej strony ryby szkoda.... Jak nie urok to sr..ka.