Oleix Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja jeszcze takie jedno malutkie ale mam co do halo jakie ma do mnie Baloo w zwiazku łowienia sumów na delikatny sprzęt polecam przeczytanie sobie na co Baloo łowił z trola szczególnie zdanie pod pierwszym zdjeciem http://www.jerkbait.pl/?p=116 u nas jak narazie trudne warunki aczkolwiek sumowe ale ja z racji ostatniego zajechania silnika odpadam zna ktoś kogos we wrocławiu kto szybko naprawia silniki??Monk pływasz dalej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 chyba będziecie musieli dać sobie po razie,najprostrze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Oleix ładnie po gaciach co po niektórym pojechałeś .Czasami aż się o to prosi na tym forum.Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dobraaa riposta eheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Nosił wilk razy kilka,poniesli i wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 to nie pierwsza wpadka Kolegi Baloo wiec chyba czas sie zastanowić po co tyle sie czepia innych skoro sam nie patrzy sie na siebie i mysli ze jest kims super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Oleix Jacek Gil Wrocław na Grobli stanica WOPR Naprawa silników za burtowych. Na pewno go nie spapra ma chłop wieloletnie doświadczenie,były zawodnik w sportach motorowodnych. Pozdrawiam i polecam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Oj dzieciaku, widać bardzo boli... No faktycznie trafiłeś mnie, że ho ho... Pierwsze odrzańskie sumy, złowione podczas trola za sandaczem.... hmmm..... dramat. 2 metrowy kijek St.Croix to wciąż trochę więcej mocy niż Twój kleniowy Batsonik.... ale wow... Poza tym forsowny hol, a normalny hol (masz tam też filmik) to jednak co innego niż przeciąganie linki kilkanaście-kilkadziesiąt minut. Więc normalnie leżę na deskach, niczym dzisiejsza Wisła. Ty nadal nie rozumiesz i nie zrozumiesz o co się rozchodzi, a ja już nigdy później w tej rynnie nie łowiłem sandaczowym kijkiem, co potwierdzi kilka osób, które wspólnie cieszyło się łowieniem sumów w tym uroczym do niedawna miejscu... ot taka drobna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Oleix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 ad OleixZadałem sobie trochę trudu i przeczytałem wszystko co tam było napisane, a nie tylko, jedną, wyrwaną z kontekstu linijkę.Po pierwsze artkuł był pisany w 2006r... do dzisiaj człowiek nabiera doświadczenia więc zdanie ma czas zmienić.Po drugie :Za cel wyprawy wybieramy dość urozmaicony miejski odcinek rzeki. Trafiają się tam sandacze, wiele przelanych główek może zaskoczyć kleniem lub jaziem, od kilku lat pojawia się coraz więcej boleni, no i czasem przypomni się król rzeki – sum. Jednak gdyby ktoś powiedział mi tego dnia, że to właśnie on będzie głównym aktorem, pomyślałbym że postradał zmysły.Po trzecie, miałeś kiedyś w ręku St. Croix Premier 1,98 do 3/4 Oz? Mogę zrozumieć co Baloo miał na myśli pisząc o różnicach pomiędzy ww, a kijem kleniowym.Po czwarte przerażają mnie osoby, które cieszą się z trafnej i ciętej riposty. Zakładam, że przeczytali tylko tę jedną linijkę, którą chciałeś podkreślić.Po piątek to dajcie sobie obaj na wstrzymanie bo aż przykro się to czyta.Po szóste gratulacje dla wszystkich łowców wąsaczy... żeby nie było, że to całkowity OT Po piąte pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 gdyby kończyła się wazelina to ja mogę podrzucić trochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 WitamTak na zakończenie sporu, wstawiam zdjęcie suma złowionego samodzielnie przez moją córke . Ryba biorąc pod uwage wiek córki [15 lat], imponująca 170 cm i 35 kg. Ryba oczywiśćie wypuszczona .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Piękna ryba. Ja na porównywalny wynik musiałem czekać jeszcze prawie 15lat, a i tak do tych 170 trochę mi zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja pierdziele !Gratulecję dla córy i tatusiowi i córze tatusia .Niedźwiedzki, a czy Twój tekst się ukazał w jednym z i/lub czasopiśmie ? Cała rodzinka wędkująca... chyba marzenie każdego z nas tutaj .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dajesz czadu Piotrek - nie ma co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No i młoda niewiasta pogodziła dwóch dorosłych dzieciaków..@niedzwiecki, przekaz gratulacje dla łowczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Brawo Piotr i familia! Dobrze, ze wedkarstwo sumowe ma takich entuzjastow jak Twoja corka. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dziekuje za gratulacje dla córki. W tym samym dniu corka praktycznie wyjeła mojego suma, troche mniejszy ale też ładny . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Gratulacje,gratulacje i jeszcze raz gratulacje.Piękne ogromne sumiska i najważniejsze,że z PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zastnawiam się, czy prosić Cię o więcej, czy prosić, żebyś przestał Aż mi sie serce ściska, jak na nie patrzę Chętnie bym znowu łowił, ale jeszcze nie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Gratuluję regularności świadczącej o ogromnym kunszcie i zazdroszczę rodzinnego łowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Generalnie szokująco regularne wyniki. Gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ciężka praca na łowisku wynagradza . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi