Guzu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Piotr, Swietne zdjecia Wyniki chyba nie wymagaja komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Również szczere gratulację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Kolejny sumik z Odry. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A można prosić o kilka słów o samych okolicznościach połowów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja pieprze to się normalnie w pale nie mieści.Niesamowite ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Potwierdzam. W każdym razie - mi się nie mieści, a sumy od czasu do czasu próbuję łowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie rozpisuję się na forum - czytam codziennie ,ale jestem pełen podziwu za wytrwałość, i szacunku za C&R dla Pana Niedzwieckiego że takie ryby można łowić regularnie w naszej odrze ,śmiało można okrzyknąć Pana jako pierwszego sumiarza Polski ,czy ktoś może pochwalić się podobnymi wynikami w tak krótkim czasie? i po co nam Ebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Gratki serdeczne Piotrze za wyniki i regularność oraz za to ze swoją pasją zaszczepiasz młodych No i ciekawy artykuł z Twoim udziałem w Wedkarskim Świecie. Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Genialnie, chyba czas na zmianę hobby. W obecnym idzie mi gorzej niż piętnastolatce Na prawdę szczęka opada jak się patrzy na te zdjęcia i kolejne rybska. GRATULUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Fenomenalnie. Często jesteś nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Piękne sumy... GRATULUJĘ wiedzy, umiejętności i wytrwałości! A podobno nasze wody puste są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dzieki panowie. Co tu pisać o połowie, każdy jest inny, miejsca też rózne. Trzeba sie nabiegać i nakombinować , żeby regularnie łowić . Ogólnie ciężka praca.Przeżycia niesamowite. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 OleixRemku nie Oleix tylko chyba widać ze na forum jednym można a innym nie !Tak ja było tłuczone na forum nie raz są równi i równiejsi... A na dodatekm napisze wiecej co wie nie jedna osoba... NIE CIERPIE WAZELINY której na tym forum jest tyle ze wycieka miedzy tematami! A ja w dalszym ciągu widze ze dyskusja z super Baloo i ludzmi wchodzącymi w ... jest dalej jałowa i bezsensowna a w dalsszym poczynaniu przypomina rzucanie grochem o sciane... Jedyne co pozostaje mi to...złozyć wielkie gratulacje dla Pana Niedzwieckiego niewiarygodne wyniki a po przeczytaniu artykułu w WŚ aż mam nie odpartą chęć poznania Pana bo widze ze mozna sie nauczyć wiecej od Ciebie niz od niejednego wielkiego GURU na tym forum Niewiarygodne wyniki,niewiarygodna regularność połowów chyba wszystkie sumy na swoim odcinku znasz po imieniu gratulacje tez dla córki mloda dziewczyna a juz takie sumicho na rozkladówce pozazdroscić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Troche sie zapędziłem z tymi zdjęciami , ale jeszcze pare dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Kolejny ponad 15 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No i Niedzwiecki pogodził zwaśnione strony Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W końcu ten wątek wrócił na właściwą ścieżkę Gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Fajnie poogladać zdjęcia sumów, szkoda ,że mało kto wstawia. Ostatnio jak byłem we Wrocławiu w chyba najwiekszym sklepie to pewien bardzo znany sprzedawca pokazał mi 2 foty sumów ponad 2 m. Bardzo ładne ryby i oczywiscie wypuszczone.Złowione na spina . Wypada mi pogratulować łowcy, może to przeczyta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Brawo !!! Zdjecie nr 9 - pełna perwera A czy zdarza się Panu złowić tego samego suma kolejny raz? Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 @Niedzwiecki następnym łowcą dwucyfrowych sumów będziesz ty bo to co pokazujesz od zeszłego roku to poprostu perfekcja w ich łowieniu i raczej pewne że taki siądzie na kija Oczywiście gratulacje i naprawde zazdroszcze, ciekawi mnie ile czasu spędzasz w tygodniu nad wodą, odpowiedz proszę choć na PRV Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Niedźwiecki fantastyczne ryby. BRAWO!! Gratulacje regularności, ilości, a także rozmiarów ryb.....Ale przede wszystkim wiedzy i umiejętności zastosowania jej w praktyce!! Szok!! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Piotrze - wyniki i podejście do łowionych ryb, jakie prezentujesz na forum zasługują na najwyższe uznanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Niedzwiedzki!!!! Nie lubie włazidupstwa..,ale twoje wyniki urywają dupę!!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi