Skocz do zawartości

Sumy 2011

Guzu

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozpisuję się na forum - czytam codziennie Embarassed ,ale jestem pełen podziwu :huh: za wytrwałość, i szacunku za C&R dla Pana Niedzwieckiego że takie ryby można łowić regularnie w naszej odrze ,śmiało można okrzyknąć Pana jako pierwszego sumiarza Polski ,czy ktoś może pochwalić się podobnymi wynikami w tak krótkim czasie? i po co nam Ebro :lol:

:unsure: Oleix

Remku nie Oleix tylko chyba widać ze na forum jednym można a innym nie !Tak ja było tłuczone na forum nie raz są równi i równiejsi...

A na dodatekm napisze wiecej co wie nie jedna osoba... NIE CIERPIE WAZELINY której na tym forum jest tyle ze wycieka miedzy tematami!

A ja w dalszym ciągu widze ze dyskusja z super Baloo i ludzmi wchodzącymi w ... jest dalej jałowa i bezsensowna a w dalsszym poczynaniu przypomina rzucanie grochem o sciane...

Jedyne co pozostaje mi to...

złozyć wielkie gratulacje dla Pana Niedzwieckiego niewiarygodne wyniki a po przeczytaniu artykułu w WŚ aż mam nie odpartą chęć poznania Pana bo widze ze mozna sie nauczyć wiecej od Ciebie niz od niejednego wielkiego GURU na tym forum

Niewiarygodne wyniki,niewiarygodna regularność połowów chyba wszystkie sumy na swoim odcinku znasz po imieniu :lol: gratulacje tez dla córki mloda dziewczyna a juz takie sumicho na rozkladówce pozazdroscić :huh:

Fajnie poogladać zdjęcia sumów, szkoda ,że mało kto wstawia. Ostatnio jak byłem we Wrocławiu w chyba najwiekszym sklepie to pewien bardzo znany sprzedawca pokazał mi 2 foty sumów ponad 2 m. Bardzo ładne ryby i oczywiscie wypuszczone.Złowione na spina . Wypada mi pogratulować łowcy, może to przeczyta.

.

post-3239-1348915763,9106_thumb.jpg

@Niedzwiecki następnym łowcą dwucyfrowych sumów będziesz ty bo to co pokazujesz od zeszłego roku to poprostu perfekcja w ich łowieniu i raczej pewne że taki siądzie na kija :D Oczywiście gratulacje i naprawde zazdroszcze, ciekawi mnie ile czasu spędzasz w tygodniu nad wodą, odpowiedz proszę choć na PRV :D Pozdrawiam