bassket Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 i zrobiłem z ciebie niedzwiedzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dziekuje za dobre słowo. Są i wpadki nie zawsze wygrywam ze Sumami. Zdarzaja sie spady, połamane woblery , naprawde dużo sie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszekr Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Piotrze z dwumetrówek połowiłeś coś ? ps rhino żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam. Tak Rhino żyje jeszcze. Super patyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Sorry że zapytam,ale to wszystko z tego roku? Jeśli tak to faktycznie dupę urywa,szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tak tylko ten sezon. Jest więcej zdjęć , ale nie wszystkie ryby były duże . te co wstwiłem to tak na szybo znależione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chyle nisko swoje czoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam , Nie wiem jak Wy panowie , ale ja jestem w szoku...G R A T U L U J Ę ! ! ! PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Najważniejsze , że ryby wróciły do wody, myśle , że w dobrej kondycji . Nie było oznak , żeby ryba wypłyneła , albo nie miała siły odpłynąć. Ogolnie ten sezon nie pokazał martwych sumów nad wodą . Gorzej było w tamtym roku, widziałem 8 martwych ryb do 150 cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zrobiłeś sekcję tym nieżywym sumom? Ja wszystkie które widziałem padłe miały w brzuchach pozostałości po spotkaniach z wędkarzami.W tym i tamtym roku nie widziałem żadnego zdechłego. Oczywiście gratki, szczerze podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No nieźle, piękne łowy; a z tą zamianą na pontony to ciekawa sprawa, czyżby ponton Marka rzeczywiście płoszył sumy? Gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 raczej Marka się bały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 To niemożliwe... To jeden, góra dwa sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 argrabi, też tak podejrzewam niedźwiecki tylko się do zdjęć przebiera dla niepoznaki W życiu, suma widziałem tylko raz i to nie swojego ... od wczoraj ciągam za sobą szczękę po podłodze .niedźwiecki, a ile masz łącznie sumów w tym roku? Czy udało Ci się złowić tego samego dwa/więcej razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 @niedzwiecki - wielkie gratulacje. Twoje wyniki porażają!!Zdarza Ci sie mieć jakies ciekawe przyłowy w postaci mega rap, sandaczy czy nurtowych szczupaków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nie no panowie to masakra jakaś jest ! Panie niedźwiedzki wielkie gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Przyłowy sie trafiają , narazie takie do 3 kg , szczupaki, bolenie - nawet na dt 16 ,pare sandaczy. Były też jazie i klenie do 1,5 kg. Mam mocny sprzęt i dużo ryb sie odbija , albo spadają po chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Proponuję zmienić tytuł wątku na 'One Man Show' Przynajmniej skończyły się przepychanki i zaczęły ryby. Jeszcze raz gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 niedźwiecki, doczytałem, że w pudełkach masz jakies 500 woblerów ... trochę sporo i pewnie nie wszystkie na wyprawę zabierasz. Jakbyś miał wybrać z nich 3-5 sztuk (więcej?), to które Twoim zdaniem złowiły najwięcej ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi