fajlip Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Fotka cudo! Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astra1982 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Fotka mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Fota kapitalna !!Oczywiście gratuluję gruubej ryby ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mmmmm... Zdjęcie poprostu miaźdźy. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Do kalendarza z nią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkpiwo Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Nie mam w zwyczaju komentować i gratulować ryb i fotek ale w tym przypadku nie mogłem się powstrzymać !!!!!!!!!Niesamowite zdjęcie - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Jaco, FANTASTYCZNE ujecie. Naprawde piekna fotografia! Gratulacje dla Brata! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 <_< <_< <_< A dasz to zdjęcie do konkursu na kalendarz 2012? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dla mnie to chyba zdjęcie roku 2011 na j.pl.Jak na razie oczywiście...BOOOOOMMMMBBBAAAAAAAA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mialem przyjemnosc dostac do wwgladu sporo Jego zdjec. Jacek wygralby- bezapelacyjnie- kazdy miesiac w kalendarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Takie łowienie takich sumów powinno być ustawowo zabronione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 To może założymy temat -->zdjęcia Jacka i tam kolega powrzuca a my się będziemy komisyjnie jarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Wystarczy wejść na galerie Jacka na rybim oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Niebawem i u nas będzie możliwość zakładania galerii prywatnych. Mam nadzieję, że dołączycie i nie trzeba będzie nigdzie odsyłać Zresztą liczę na to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dzięki za miłe słowo.... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Gratuluje suma, bardzo ładna fotka. Mi też udało sie dzisiaj być nad wodą, no i jeden sum sie skusił. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 @niedzwiecki - pozamiatałeś ten wątek niemiłosiernie .Gratuluję kolejnego pięknego suma. O Twojej regularności w ich połowie będą mówiły pokolenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewiec Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Przępiękne ryby Panie Niedźwiedzki. Nie mogę się nadziwic iż ryba dla mnie póki co nie osiągalna (przynajmniej nie takich rozmiarów/ mója życiówka suma 60 cm) jest przez Pana regularnie łowiona to musi byc duża wiedza i znajomośc ich żerowania. Życze dalszych sukcesów i złowienia tego potwora z 3 z przodu, to by dopiero było Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 @Niedźwiecki, piękny sezon. Gratulacje i wyrazy uznania i podziwu!! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Piotr, Po raz kolejny gratulacje z mojej strony!Piekne Odrzanskie lowy! U nas po letniej przerwie nastapilo wznowienie sezonu sumowego.Wraz z Krzyskiem(@manonegra13) smy dzis troche poplywali. Jeszcze raz (ale pierwszy raz online) gratuluje Krzyskowi zlowienia najwiekszej ryby jaka w zyciu widzialem, dotychczas A o samej zdobyczy niedlugo napisze na naszym forum szczesliwy Lowca. Pozdrawiam i dobrej nocy zycze Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 No i się zaczną iberyjskie potwory...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Brawo Panie Niedzwiecki.Ja osobiscie sie nie dziwie...Dlaczego?Facet jest poprostu perfekcyjnie przygotowany do ,, tematu ,,. Ma wiedze, sprzet, czas , szczescie i nieukrywajmy - talent do łowienia. Ma wspanialy sezon na ktory spewnoscia ciezko zapracowal nad woda. To widac w wedkarzach ktorzy jak obiora sobie pewien cel - to go osiagna. Pozdrowienia. Wspaniałe sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dobry sumo!! Gratuluję!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Niedźwiedzki - przepięknie łowisz, niesamowite ryby. Moje gratulacje! Również poproszę Ciebie o uczestnictwo w konkursie zdjęcia do kalendarza C&R. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dziekuje za gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi