bassket Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 piękna sprawa gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ciekawa deformacja ogona... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 ciekawa deformacja ogona... Gratulacje! ps. Ja już tę rybę chyba widziałem Może @niedźwiecki napisze coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Wrzucam kilka fotek z wyjazdu z przed 2 tygodni. Ryb mało ale jakies tam pamiątki pozostały w głowie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 CD.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam.Po 4 tygodniowej przerwie spowodowaną pracą dziś zameldowałem się nad wodą.Sumy oczyisćie czekały juz na mnie.Dziś spotkałem się z dwoma sumami.Ryby już bardzo ciężkie i silne,szykują się do zimy. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Nie mam pytań, tylko szczerze gratuluję, kapitalny sum jak i szczupak;) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Moje gratulacje ,zawitał po przerwie nad wodę i już prezentuje piękne zdjęcia z ładnymi wąsami w roli głównej a i przyłów lucio też bardzo ładny widzę ochłodzenie nad wodą ale jak widać Tobie nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Piekne sumy - gratuluje polowu jak i udanego calego sezonu choc czekam na wiecej takich pieknych ujec. Klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam serdecznie kolegów! Byłem i widziałem rybki z daleka ( drugi brzeg Odry).Piękny połów, gratulacje dla łowiących!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gratuluje, bardzo ładne sumy. Podobają mi się zdjęcia, jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Brawo Daniel ładne kabany,ciekaw jestem kiedy na moje miejscówki ten rozmiar zawita Pozdro Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Piękne rybska Panowie. pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 no ładnie... koledzy się naoglądali fotek i sami zaczęli łowić kabany. gratulacje. Piękne polskie duuuże ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhooo Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 piękne wąsy kolego @hlehle @Niedzwiecki jak zwykle wymiata w tym wątku - pięknie! gratulacje dla wszystkich co połapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Daniel piękne wąsacze i świetnie sfotografowane!!Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Moje gratulacje Daniel - piekne sumy na slicznych ujeciach. SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Brawo Daniel - piękny wynik.Jaco, widzę, że Przemas znów narozrabiał - pogratuluj mu ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 jaco odnosze wrazenie ze nadal skupiacie sie na tym samym miejscu o ktore Cię ostatnio pytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Sezon zakończyłem już jakiś czas temu, ale zastanawiałem się czy wrzucać fotki. Jednak próżność zwyciężyła Żeby nie zanudzać to wstawię zdjęcia trzech największych klamotów z blisko 20 ryb. Nie bądź taki skromny Wrzuć zdjęcia innych ryb, jeśli ładnie wyszły. Nie zanudzimy się chyba.Zestaw z Mambą? Jakieś spostrzeżenia jeśli chodzi o sprzęt po udanym chyba sumowym sezonie oraz po porażkach z kabanami 2++? Gratulacje!EDIT: z ciekawości, ile miał ten największy wyjęty? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Brawo Daniel! Kapitalne wislane sumiska! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi