niedzwiecki Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dzisiaj specjalnie sprawdziłem, nie mają wpływu na długość rzutu te przelotki. Ladnie leci na daleką odległość , splątania nigdy nie miałem.Dzisiejszy sumek. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Coś mi się wydaje, że Piotrkowi niedługo wąsy sumowe wyrosną Żona mówi że Ty to już pewnie te same sumy od nowa łowisz. Ładne rybska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Pierwszy fajny w tym sezonie Wisełka powyżej Krakowa i do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ładny sum. To pewnei ten co nas obudził spiących na pontonie kilka tygodni temu Jak bardzo powyżej Krakowa - za czy przed progiem Kościuszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Bardzo bardzo powyżej w sumie to bardziej poniżej Oświęcimia niż powyżej Krakowa Wziął na ok 2-2,5 m wodzie na dorado lake 7 cm. Sprzęcik: shimano speedmaster 50-100g, okuma salina 55, PP 0,32. Hol trwał około 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam.Gratuluje suma . U mnie weekend nad wodą dał 7 Sumów. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Nuuuuda ... A tak na serio - gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Niezła sesja i rybki piekne.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ja rowniez gratuluje .Kapitalne bysiory .pozdrawiam Termos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam , Przepiękne marmurki! Gratuluję po raz kolejny. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Gratulacje Piotrze Piekne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Dziękuje za gratulacje. Niestety jutro trzeba ruszać do pracy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Niestety,niestety <_< Co dobre szybko sie kończy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Niedźwiedź, ja myślałem, że Ty już sezon zakończyłeś, a Ty dalej wszystkim grasz na nosie... Jesszcze ten artykuł w WŚ, chyba mamy kolejnego eksperta w bardzo waskim gronie na skale krajową i nie tylko szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Gratuluję również.A tak nawiasem to wątek powinien być zatytułowany sumy niedżwiedzkiego,a także ... innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Piotr Ja mam od Ciebie na pismie ze sezon zamykasz A tu takich 7 wspanialych ? Gratuluje naprawde niesamowitych wynikow. I kto tu ma wyjatkowy 2011 ? kto ? Pozdrawiam Guzu p.s. w sobote ja zobacze czy sumy przezyly lato u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Piękna sesja wąsatych z Tobą w roli głównej , nic tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia85 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Piękne ryby i łowca ekspert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Na wody Niedźwiedzia mam bliżej a niżeli na te w których troluje a mimo to się zastanawiam czy tam się zwodować, aby z dwu rurki nie dostać po kościach:lol: żart oczywiście. Wielkie gratulację dla fajnej pary łowców sumów. Pozdrawiam Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Fajne sumy, a ilościowo to masakra... Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam. Gratuluję pięknych ryb!! Pozdrowionka od mojego brata i jego wąsa:) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi