niedzwiecki Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ale cisza, nikt nic nie łowi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 łowi się ale na razie nie ma się czym chwalić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Niektórzy łowią. I się chwalą.....Nawet w Ti-Wi ich pokazują..... http://www.tvp.pl/krakow/aktualnosci/rozmaitosci/sum-gigant- pokonany/4841344 Może to offtop(albo dyskusja na oddzielny wątek), ale......no właśnie- tego suma to już na pewno nikt nie złowi..... R.I.P...... Pozdro Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 mięsiarz: rozdać kolegom bo sam tyle nie zjemredaktor: sum to smaczna ryba?mięsiarz: nie wiem, nie jadam... nóż się otwiera i wybebeszyć takie skurczysyna! ehh szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Smutny jest ten brak świadomości: wędkarza, kolegi, rzeczowego pana redaktora i roześmianej pani redaktor… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Eeech.... szkoda gadać, leśny dziadek z bambusem, przyzwyczajony do tego, że bierze czym woda obdarzy. Ciekawe czy ten wędkarz ma syna / wnuka i co mu opowie o całym zdarzeniu. Czy przyzna się do własnej głupoty? Jesteśmy społeczeństwem barbarzyńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Załosne normalnie... Ja miałem wczoraj ładnego miska na kiju niestety do 30gram gdy obok lezał Beastmaster do 100g itp. Ale tak to własnie jest ze zawsze wybieraja ten słabszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A gdzies ty go trafil? My w sobote od Modlina do Wyszogrodu i nic - martwa, przyborowa woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jezeli zalozyc, ze bez przyboru ona jest zywa... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 U mnie sum w łowisku jest ale mnie kompletnie ignoruje . Z soboty na niedzielę odbyłem 10-cio godzinny maraton (od 20-tej do 6-tej rano) . Sum z 5-6 razy przewalił się przy pływadełku ale był nie czuły na wdzięki moich przynęt. Jutro zmienię przynęty na inaczej pracujące i może to zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A gdzies ty go trafil? My w sobote od Modlina do Wyszogrodu i nic - martwa, przyborowa woda Ja go trafiłem na Bugu w okolicach Czarnowa. Oprucz niego moja lepsza połowa drapneła takiego 2cm ponad wymiar. Dzis byłem znów w tym rejonie ale niestety lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A u nas takie się czepiają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Może i nie rekordowy ale zawsze miło wyjąć wąsatego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja go trafiłem na Bugu w okolicach Czarnowa.(Jasne - nie na Wisle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 190 cm szczęścia. 11 lipca 2011. Obiekt ponad 2 letnich poszukiwań, snucia wniosków i dziwnych teorii. ?Fotki robił mój koleżka po kiju więc nie odpowiadam. Nie powalają jakością ale nie sa złe. Mój polski rekord.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 DOrzucam jeszcze jedno. Mi się podoba bardzo.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Pięęęęękny! Narew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 PIEKNA RYBA! Swietne zdjecia! GRATULUJE! Jesli to nie sekret. to jaka to rzeka? ryba zlapana w dzien ? na gume ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Piękny wąsacz, moje gratulacje, napisz coś więcej na co złowiony itp. Ja również dziś miałem przygodę z tą piękną rybą, niestety nie do zatrzymania, hak wyprostował się jak spinacz biurowy.Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Zwróćcie uwagę, jaka piękna okolica Bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Jak zawsze mówie moja pierwsza żona ODRA. Bral mi 3 razy. Najpierw 2 razy strzelił w 15ke Luncera na 35 gramach i za trzecim razem zwykłe sandaczowe kopytko 5 na 50 gramach. Inaczej nie szło w tym miejscu. Do tej pory nie moge spać przez te brania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Odrzanski konkreciak Super! Jeszcze raz szczere gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Piekna ryba, zdjecia i okolica Gratuluje koledze takiego Polskiego miska Co ciekawe to na Odrze 4 ładny sum o ktorym słysze w ciagu tygodnia, najpierw w poniedziałek Pan Lesniak poprawił swoja życiówke na 186cm, puzniej szłyszałem ze na ujsciu Warty do Odry padły dwa takie ponad 170cm i teraz ten kolegi. Szkoda ze my Warszawiacy mamy tak daleko nad ta Oderke bo Wisełka itd. nas w tym sezonie nierozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Piękny sum, uwieczniony na bardzo ładnych fotografiach.Podwójne gratulacje za fakt, iż to odrzaniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzewo Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 pragnę zwrócić uwagę na wiadomość obok wody okolicy Wrocławia, tam jak za komuny o odradzającą się populację suma zadbały już zakłady chemiczne Brzeg-Rokita, a mają tradycje jeszcze sprzed II wojny światowej - w końcu to tam produkowano Cyklon B oraz nieużytą na szczęście broń chemiczną sarin,tabun. Obecnie profil nieco zmienili ale skutki pozostały. Kto beknie za te sumy, to konkretna strata finansowa nie tylko dla PZW, bo im chyba nie zależy, ale dla nas, bo być może nie trzebab by było jeżdzić nad Ebro lub do Włoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi