Sebo0707 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Zaczynamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Powoli startuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sebo0707 Opublikowano 17 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Pierwsze ryby się pojawiają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Durzy Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Powodzenia. Szkoda, że mnie tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Ja niestety dziś w pracy a miałem wielką ochotę jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 powoli małymi kroczkami ale do przodu energia na miejscu... Kawa też, pyszna !! i dalej I jest ten co zna każdy kamień w wiśle... I Team w akcji wszyscy razem !! I już łowią 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Superowo, widzę sporo znajomych twarzy, a nawet chłopaków ode mnie z Siedlec (SPINMAD) Szkoda, że muszę to pisać z biura, a nie występować na fotkach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 walczymy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Cały czas walczą zawodnicy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 i powoli schodzimy z wody, widać zmęczenie ale też zadowolenie #streetFishingPoland 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gutekjelonki Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Wróciłem i padam na pysk. Dziesięć kilometrów z buta, właśnie daje się we znaki. Nachodziłem się i jak zwykle na pusto Edytowane 18 Września 2016 przez Meme 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Na pusto?! A te foty?! piąteczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tr33 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Właśnie dotarłem. Szybki prysznic i jeszcze godzina snu przede mną przed pracą Miło było Was wszystkich spotkać! Jestem bogatszy o nowe doświadczenia i znajomości. Marcin - dziękuję za towarzystwo, pomoc i nawigowanie! Aleks i Antoni - za poszerzenie horyzontów: gdybym tego nie widział na własne oczy, trudno byłoby mi uwierzyć, że na "takie nic" można złowić "takie coś" Paweł -dzięki za opowieści o okoniach i szczupakach, które kiedyś chciałbym bardzo odwiedzić! To cóż, że ze Szwecji! Remkowi i wszystkim organizatorom, za pomoc, pomysł i za to, że się Wam chce! Wszystkim "streetfishingowcom" za uśmiech i życzliwość na każdym kroku! Dobranoc! Niedawno wróciłem z dobowego dyżuru. Właśnie kończę się pakować i za pół godziny ruszam samochodem do Wrocławia. O 12:30 startuję z Polskim Busem do Warszawy, gdzie dotrę wieczorem. Potem krótki odpoczynek i rankiem będę w Waszym towarzystwie poznawał piękno wód - i nie tylko -naszej stolicy. Liczę na niezapomniane wrażenia! Po których wsiądę o 23:00 do powrotnego autobusu, który wypluje mnie gdzieś ok 4:30, w sam raz by wsiąść do auta i zdążyć na 7:00 w niedzielę na kolejną dobę w pracy. Czego się nie robi dla tych chwil z Wami! I tylko czasem się dziwię, jak moja żona i dzieci to wytrzymują... Do zobaczenia wkrótce! Ps. drżyjcie okonie! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Dziendobry Ja chciałbym wszystkim jeszcze raz podziekowac za przybycie i walke do samego konca (niektorzy widzialem ze mocno przyspieszonym krokiem wracali po 10 godzinach nad woda zeby zdazyc na zamkniecie). Gratuluje rownież łowcom pięknych ryb - boleń 75cm, brzana 63cm, kleń 47 cm - to są naprawdę ładne ryby a jak się weźmie pod uwagę że złowione na zawodach, w środku dnia, w centrum miasta to już w ogóle ! Niejedne zawody PZW wypadają blado przy Waszych wczorajszych wynikach Dziękuję rownież w imieniu organizatora sposorom wczorajszej imprezy - firmom KONGER oraz Złoty Karaś - dzięki którym mieliśmy wczoraj tak udaną zabawęZapraszam tez na kolejne spotkania:- 14-16 października Garage Sale 2 (Nadarzyn k/Warszawy) http://jerkbait.pl/topic/78834-giełda-wędkarska-w-warszawie-14-16-października-jerkbait-garage-sale-vol-2/?p=1970011- 22 października finał SFP w SzczeciniePozdrawiam 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Powiem tyle: Do zobaczenia za rok!!! Zaraz podrzucę troszkę fotek Edytowane 18 Września 2016 przez WIL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hunter28 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Gdzie znajde wyniki jakie były? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wepster Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) . Edytowane 18 Września 2016 przez wepster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 I parę ujęć z zakończenia :-) Jeszcze raz dziękuje wszystkim za przybycie, za rozmowy, dzielenie się wrażeniami i kolejne udane spotkanie Dziękuję również za atmosferę, pełna uśmiechu, serdeczności i szczerości, miło zamiast nicku i awataru zobaczyć was w realu !! :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biker1 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Podziękowania dla wszystkich co łowili i nie łowili dla organizatorów impreza jak zwykle super i pogoda też Podziękowania dla OM PZW za utrudnianie ( dzieci w przedszkolu są poważniejsze od Was )Tą imprezę tworzą ludzie z pasją nie związek. No i do zobaczenia w Szczecinie Edytowane 18 Września 2016 przez biker1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Fajnie, że PSR dba o Wisłę w Wwie. Mnie nigdy jeszcze nikt na Wiśle nie skontrolował ale Panie ... zmiany, zmiany, zmiany. I są dwie refleksje - albo rzadko chodzę nad Wisłę, albo wydarzyło się coś specjalnego. Przyjmuję, że to drugie - Mega impreza dla mega wędkarzy w Warszawie! Impreza w Warszawie pokazała oblicze OM PZW. Mieli prawo nie skorzystać z objęcia imprezy patronatem. Mieli prawo odmówić zwolnienia nas z opłat. Mieli też prawo by nasłać PSR. Mieli też prawo do wielu innych rzeczy ... Tylko czy takie działanie ma coś wspólnego z wzmacnianiem wizerunku naszego hobby? A może o to nie chodzi? A jeśli nie o to, to o co? Ale jeśli chodzi o - mieć prawo. My członkowie PZW mamy też prawa. Relacja jest obustronna. O tym trzeba pamiętać i korzystać z praw, które nam przysługują. Tym razem, ze względów rodzinnych, byłem rano a później wirtualnym obserwatorem. Piękna impreza. Ślę podziękowania teamowi oraz wszystkim uczestnikom. A...zmiany w OM PZW na pewno nadejdą .... Pytanie jak będziemy wspominać i oceniać dzieło i spadek po aktualnej ekipie. Osobiście wystawiam ocenę: pała ze współpracy, celujący z budowania podziałów. My jedziemy dalej! Przed nami prosty cel - łączenie środowiska wędkarskiego, dobra zabawa, koloryt, pokazywanie piękna naszego hobby nie tylko wędkarzom ale też mieszkańcom miast. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinnerman Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Fajnie, że PSR dba o Wisłę w Wwie. Mnie nigdy jeszcze nikt na Wiśle nie skontrolował ale Panie ... zmiany, zmiany, zmiany. I są dwie refleksje - albo rzadko chodzę nad Wisłę, albo wydarzyło się coś specjalnego. Przyjmuję, że to drugie - Mega impreza dla mega wędkarzy w Warszawie!Impreza w Warszawie pokazała oblicze OM PZW. Mieli prawo nie skorzystać z objęcia imprezy patronatem. Mieli prawo odmówić zwolnienia nas z opłat. Mieli też prawo by nasłać PSR. Mieli też prawo do wielu innych rzeczy ... Tylko czy takie działanie ma coś wspólnego z wzmacnianiem wizerunku naszego hobby? A może o to nie chodzi? A jeśli nie o to, to o co? Tym razem, ze względów rodzinnych, byłem rano a później wirtualnym obserwatorem. Piękna impreza. Ślę podziękowania teamowi oraz wszystkim uczestnikom. A...zmiany w OM PZW na pewno nadejdą .... Pytanie jak będziemy wspominać i oceniać dzieło i spadek po aktualnej ekipie. Osobiście wystawiam ocenę: pała ze współpracy, celujący z budowania podziałów.My jedziemy dalej! Przed nami prosty cel - łączenie środowiska wędkarskiego, dobra zabawa, koloryt, pokazywanie piękna naszego hobby nie tylko wędkarzom ale też mieszkańcom miast. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro pzw zawsze było przeciwne tego typu imprezom. Dla nich świadomy wędkarz to wróg Nr 1.Nie ma się czym przejmować. Psy szczekają, karawana idzie dalej Super impreza. Żałuję, ze nie mogłem wpaść Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) ..............Impreza w Warszawie pokazała oblicze OM PZW. Mieli prawo nie skorzystać z objęcia imprezy patronatem. Mieli prawo odmówić zwolnienia nas z opłat. Mieli też prawo by nasłać PSR. Mieli też prawo do wielu innych rzeczy .......................Masakra jakaś Edytowane 18 Września 2016 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Masakra jakaś Bo wędkarz to intruz bez wyobraźni , któremu wydaje się że jak płaci to może wymagać . A prawda jest dokładnie odwrotna , płaci i nie powinien niczego wymagać, tylko cieszyć się tym że płaci. Edytowane 18 Września 2016 przez pisarz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebo0707
Zaczynamy......
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi