Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme WARSZAWA 17.09.2016 - ONLINE

Sebo0707

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Właśnie dotarłem. Szybki prysznic i jeszcze godzina snu przede mną przed pracą  :) ​ Miło było Was wszystkich spotkać! Jestem bogatszy o nowe doświadczenia i znajomości. Marcin - dziękuję za towarzystwo, pomoc i nawigowanie! Aleks i Antoni - za poszerzenie horyzontów: gdybym tego nie widział na własne oczy, trudno byłoby mi uwierzyć, że na "takie nic" można złowić "takie coś" :) Paweł -dzięki za opowieści o okoniach i szczupakach, które kiedyś chciałbym bardzo odwiedzić! To cóż, że ze Szwecji! ;) Remkowi i wszystkim organizatorom, za pomoc, pomysł i za to, że się Wam chce! Wszystkim "streetfishingowcom" za uśmiech i życzliwość na każdym kroku! :D Dobranoc! -_-

Niedawno wróciłem z dobowego dyżuru. Właśnie kończę się pakować i za pół godziny ruszam samochodem do Wrocławia. O 12:30 startuję z Polskim Busem do Warszawy, gdzie dotrę wieczorem. Potem krótki odpoczynek i rankiem będę w Waszym towarzystwie poznawał piękno wód   - i nie tylko -naszej stolicy. Liczę na niezapomniane wrażenia! :)  Po których wsiądę o 23:00 do powrotnego autobusu, który wypluje mnie gdzieś ok 4:30, w sam raz by wsiąść do auta i zdążyć na 7:00 w niedzielę na kolejną dobę w pracy. Czego się nie robi dla tych chwil z Wami! :D I tylko czasem się dziwię, jak moja żona i dzieci to wytrzymują... ;) Do zobaczenia wkrótce! Ps. drżyjcie okonie!

• Like 7

• 0

Dziendobry :) Ja chciałbym wszystkim jeszcze raz podziekowac za przybycie i walke do samego konca (niektorzy widzialem ze mocno przyspieszonym krokiem wracali po 10 godzinach nad woda zeby zdazyc na zamkniecie). Gratuluje rownież łowcom pięknych ryb - boleń 75cm, brzana 63cm, kleń 47 cm - to są naprawdę ładne ryby a jak się weźmie pod uwagę że złowione na zawodach, w środku dnia, w centrum miasta to już w ogóle ! Niejedne zawody PZW wypadają blado przy Waszych wczorajszych wynikach ;)

Dziękuję rownież w imieniu organizatora sposorom wczorajszej imprezy - firmom KONGER oraz Złoty Karaś - dzięki którym mieliśmy wczoraj tak udaną zabawę

Zapraszam tez na kolejne spotkania:

- 14-16 października Garage Sale 2 (Nadarzyn k/Warszawy) http://jerkbait.pl/topic/78834-giełda-wędkarska-w-warszawie-14-16-października-jerkbait-garage-sale-vol-2/?p=1970011

- 22 października finał SFP w Szczecinie

Pozdrawiam

• Like 7

• 0

I parę ujęć z zakończenia :-)

Jeszcze raz dziękuje wszystkim za przybycie, za rozmowy, dzielenie się wrażeniami i kolejne udane spotkanie :)

Dziękuję również za atmosferę, pełna uśmiechu, serdeczności i szczerości, miło zamiast nicku i awataru zobaczyć was w realu !! :-)

f11_.jpg

f10_.jpg

f1_.jpg

f2_.jpg

f4_.jpg

f5_.jpg

f7_.jpg

f8_.jpg

• Like 6

• 0

Podziękowania dla wszystkich co łowili i nie łowili dla organizatorów impreza jak zwykle super i pogoda też  :D

Podziękowania dla OM PZW za utrudnianie ( dzieci w przedszkolu są poważniejsze od Was ;) )

Tą imprezę tworzą ludzie z pasją nie związek.

No i do zobaczenia w Szczecinie  :D  :D

Edytowane przez biker1
  • Like 6

• 0

Fajnie, że PSR dba o Wisłę w Wwie. Mnie nigdy jeszcze nikt na Wiśle nie skontrolował ale Panie ... zmiany, zmiany, zmiany. I są dwie refleksje - albo rzadko chodzę nad Wisłę, albo wydarzyło się coś specjalnego. Przyjmuję, że to drugie - Mega impreza dla mega wędkarzy w Warszawie!

Impreza w Warszawie pokazała oblicze OM PZW. Mieli prawo nie skorzystać z objęcia imprezy patronatem. Mieli prawo odmówić zwolnienia nas z opłat. Mieli też prawo by nasłać PSR. Mieli też prawo do wielu innych rzeczy ... Tylko czy takie działanie ma coś wspólnego z wzmacnianiem wizerunku naszego hobby? A może o to nie chodzi? A jeśli nie o to, to o co?

Ale jeśli chodzi o - mieć prawo. My członkowie PZW mamy też prawa. Relacja jest obustronna. O tym trzeba pamiętać i korzystać z praw, które nam przysługują.

Tym razem, ze względów rodzinnych, byłem rano a później wirtualnym obserwatorem. Piękna impreza. Ślę podziękowania teamowi oraz wszystkim uczestnikom.

A...zmiany w OM PZW na pewno nadejdą .... Pytanie jak będziemy wspominać i oceniać dzieło i spadek po aktualnej ekipie. Osobiście wystawiam ocenę: pała ze współpracy, celujący z budowania podziałów.

My jedziemy dalej! Przed nami prosty cel - łączenie środowiska wędkarskiego, dobra zabawa, koloryt, pokazywanie piękna naszego hobby nie tylko wędkarzom ale też mieszkańcom miast.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• Like 34

• 0

Fajnie, że PSR dba o Wisłę w Wwie. Mnie nigdy jeszcze nikt na Wiśle nie skontrolował ale Panie ... zmiany, zmiany, zmiany. I są dwie refleksje - albo rzadko chodzę nad Wisłę, albo wydarzyło się coś specjalnego. Przyjmuję, że to drugie - Mega impreza dla mega wędkarzy w Warszawie!

Impreza w Warszawie pokazała oblicze OM PZW. Mieli prawo nie skorzystać z objęcia imprezy patronatem. Mieli prawo odmówić zwolnienia nas z opłat. Mieli też prawo by nasłać PSR. Mieli też prawo do wielu innych rzeczy ... Tylko czy takie działanie ma coś wspólnego z wzmacnianiem wizerunku naszego hobby? A może o to nie chodzi? A jeśli nie o to, to o co?

Tym razem, ze względów rodzinnych, byłem rano a później wirtualnym obserwatorem. Piękna impreza. Ślę podziękowania teamowi oraz wszystkim uczestnikom.

A...zmiany w OM PZW na pewno nadejdą .... Pytanie jak będziemy wspominać i oceniać dzieło i spadek po aktualnej ekipie. Osobiście wystawiam ocenę: pała ze współpracy, celujący z budowania podziałów.

My jedziemy dalej! Przed nami prosty cel - łączenie środowiska wędkarskiego, dobra zabawa, koloryt, pokazywanie piękna naszego hobby nie tylko wędkarzom ale też mieszkańcom miast.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

pzw zawsze było przeciwne tego typu imprezom. Dla nich świadomy wędkarz to wróg Nr 1.

Nie ma się czym przejmować. Psy szczekają, karawana idzie dalej ;)

Super impreza. Żałuję, ze nie mogłem wpaść :(

Pozdrawiam.

• Like 3

• 0

..............Impreza w Warszawie pokazała oblicze OM PZW. Mieli prawo nie skorzystać z objęcia imprezy patronatem. Mieli prawo odmówić zwolnienia nas z opłat. Mieli też prawo by nasłać PSR. Mieli też prawo do wielu innych rzeczy .......................

Masakra jakaś  :angry:

Edytowane przez popper
  • Like 2

• 0

Masakra jakaś  :angry:

Bo wędkarz to intruz bez wyobraźni , któremu wydaje się że jak płaci to może wymagać . :(

A prawda jest dokładnie odwrotna , płaci i nie powinien niczego wymagać, tylko cieszyć się tym że płaci. :D

Edytowane przez pisarz
  • Like 6