Sebo0707 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Zaczynamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hcv Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Team Barwena! Każdy z ekipy mówi, że było super! Tak jak pisałem wyżej... Do zobaczenia za rok! Edytowane 18 Września 2016 przez WIL 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meme174 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Miło widzieć w końcu Ekipe z rodzimego miasta na zawodach Oby częściej !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karpiu08 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 to kiedy ten szczecin? 15.10 czy 22.10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 22.10.2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sacha Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A...zmiany w OM PZW na pewno nadejdą ....Tego taki pewien bym nie był . Powybierają się nawzajem ci sami i będzie jak jest. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Team Barwena! Każdy z ekipy mówi, że było super! Tak jak pisałem wyżej... Do zobaczenia za rok! WIL, czy mógłbyś mi udostępnić zdjęcia, które robiłeś na imprezie. Bardzo proszę w imieniu własnym i SFP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Cześć,Jeszcze raz składam wielkie podziękowania całemu zespołowi SFP za organizację imprezy i wsparcie. Marcinowi za dzielne prowadzenie i debiut. Pewnie napisze więcej ... zanim jednak to nastąpi by nie pozostawiać w niepewności i stanie oczekiwania podaję kilka informacji. STATYSTYKI1. Największe ryby Boleń - 75 cmBrzana - 63 cmKleń - 47 cmOkoń - 30 cmSzczupak - 51 cmWzdręga - 28 cm 2. Ryb na kartach startowych (przypominam, że umieszczamy TYLKO 2 największe z danego gatunku) - 71!3. Liczba wykonanych zadań specjalnych - 82 zadania KLASYFIKACJA1 miejsce - Robert Waszczyszyn - 104 pkt2 miejsce - Oleksandr Romanchuk - 98 pkt3 miejsce - Wojciech Kościelski - 65 pkt PEŁNA KLASYFIKACJA - http://tinyurl.com/jrokgq7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Właśnie dotarłem. Szybki prysznic i jeszcze godzina snu przede mną przed pracą Miło było Was wszystkich spotkać! Jestem bogatszy o nowe doświadczenia i znajomości. Marcin - dziękuję za towarzystwo, pomoc i nawigowanie! Aleks i Antoni - za poszerzenie horyzontów: gdybym tego nie widział na własne oczy, trudno byłoby mi uwierzyć, że na "takie nic" można złowić "takie coś" Paweł -dzięki za opowieści o okoniach i szczupakach, które kiedyś chciałbym bardzo odwiedzić! To cóż, że ze Szwecji! Remkowi i wszystkim organizatorom, za pomoc, pomysł i za to, że się Wam chce! Wszystkim "streetfishingowcom" za uśmiech i życzliwość na każdym kroku! Dobranoc! Cała przyjemnosc po mojej stronie. Takie towarzystwo na rybach zawsze w cenie. Ciesze sie ze pmoglem chociaz woda domowa to dla mnie tez jeszcze nieznana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bonah009 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Zapraszam tez na kolejne spotkania: - 14-16 października Garage Sale 2 (Nadarzyn k/Warszawy) http://jerkbait.pl/topic/78834-giełda-wędkarska-w-warszawie-14-16-października-jerkbait-garage-sale-vol-2/?p=1970011 - 22 października finał SFP w Szczecinie PozdrawiamTo Szczecin nie jest 15 października? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie - zmieniliśmy na 22.10. Będzie o tym oficjalna informacja. Niestety z pewnych względów musieliśmy przesunąć o tydzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bonah009 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Szkoda że dopiero będzie oficjalna informacja, jak grafik w pracy już zaplanowany, ale cóż będę robił wszystko żeby być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lolo_STG Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 W Warszawie było super! Przyjechałem mimo wysokiej gorączki i nie żałuje, z każdą godziną czułem się wewnętrznie coraz gorzej jednak atmosfera zawodów dodawała mi sił by łowić do samego końca.Podziękowania jak zwykle dla organizatorów za kolejną udaną impreze Do zobaczenia w Szczecinie PS mój kleń 47 był jednak jaziem 46 cm głupio się przyznawać ale się pomyliłem co do gatunku a po przyjrzeniu sie na focie bez gadania bylo 46 cm nie 47. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dzepetto Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ach... W Poznaniu nie zaciety bolen i było 7 a nie 2 miejsce. A tutaj zabrakło 1 punkcika do podium 3 milimetry dłuższy klenik i by było... W Szczecinie sobie odbije Dzieki za kolejną fantastyczną imprezę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Uwaga, uwaga! Będziemy wprowadzać zmiany w klasyfikacji po Warszawie. Uznaliśmy dwie reklamacje. Ogłoszenie w tym tygodniu.Przy okazji przyznamy dodatkową nagrodę za 21 miejsce O szczegółach za kilka chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Cześć,Po reklamacjach publikuję nową klasyfikację Street Fishing Extreme 2016 Warszawa - http://tinyurl.com/jrokgq7 Łukasz Kędziora po wprowadzeniu poprawek zajął 21 miejsce. Proszę o chwilę cierpliwości będziemy kontaktować się w sprawie dodatkowej nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrVeyron Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Zapomnieliście o mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Zapomnieliście o mnie ? Łukasz, nie zapomnieliśmy. Napiszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Miło mi poniformować, że do Łukasza poleciała nagroda za 21 miejsce. Tak więc w Warszawie mieliśmy jeden dodatkowy bonus. Serdecznie dziękuję zespołowi Street Fishing za zorganizowanie nagrody (bo to nagroda od Street Fishing Team) - Meme, MarcinZet, Jowita, Kamil, Sebo, Milupa oraz Manniek. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Miło mi poniformować, że do Łukasza poleciała nagroda za 21 miejsce. Tak więc w Warszawie mieliśmy jeden dodatkowy bonus. Serdecznie dziękuję zespołowi Street Fishing za zorganizowanie nagrody (bo to nagroda od Street Fishing Team) - Meme, MarcinZet, Jowita, Kamil, Sebo, Milupa oraz Manniek. Dziękuję!Remo plus Ezehiel!;-) mega team! Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sebo0707
Zaczynamy......
44 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi