Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Extreme WARSZAWA 17.09.2016 - ONLINE

Sebo0707

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Cześć,
Jeszcze raz składam wielkie podziękowania całemu zespołowi SFP za organizację imprezy i wsparcie. Marcinowi za dzielne prowadzenie i debiut. Pewnie napisze więcej ... zanim jednak to nastąpi by nie pozostawiać w niepewności i stanie oczekiwania podaję kilka informacji.

STATYSTYKI
1. Największe ryby

Boleń - 75 cm
Brzana - 63 cm
Kleń - 47 cm
Okoń - 30 cm
Szczupak - 51 cm
Wzdręga - 28 cm

2. Ryb na kartach startowych (przypominam, że umieszczamy TYLKO 2 największe z danego gatunku) - 71!
3. Liczba wykonanych zadań specjalnych - 82 zadania

KLASYFIKACJA
1 miejsce - Robert Waszczyszyn - 104 pkt
2 miejsce - Oleksandr Romanchuk - 98 pkt
3 miejsce - Wojciech Kościelski - 65 pkt

PEŁNA KLASYFIKACJA - http://tinyurl.com/jrokgq7

f8_.jpg

• Like 5

• 0

Właśnie dotarłem. Szybki prysznic i jeszcze godzina snu przede mną przed pracą :) ​ Miło było Was wszystkich spotkać! Jestem bogatszy o nowe doświadczenia i znajomości. Marcin - dziękuję za towarzystwo, pomoc i nawigowanie! Aleks i Antoni - za poszerzenie horyzontów: gdybym tego nie widział na własne oczy, trudno byłoby mi uwierzyć, że na "takie nic" można złowić "takie coś" :) Paweł -dzięki za opowieści o okoniach i szczupakach, które kiedyś chciałbym bardzo odwiedzić! To cóż, że ze Szwecji! ;) Remkowi i wszystkim organizatorom, za pomoc, pomysł i za to, że się Wam chce! Wszystkim "streetfishingowcom" za uśmiech i życzliwość na każdym kroku! :D Dobranoc! -_-

Cała przyjemnosc po mojej stronie. Takie towarzystwo na rybach zawsze w cenie. Ciesze sie ze pmoglem chociaz woda domowa to dla mnie tez jeszcze nieznana :)

• 0

Zapraszam tez na kolejne spotkania:

- 14-16 października Garage Sale 2 (Nadarzyn k/Warszawy) http://jerkbait.pl/topic/78834-giełda-wędkarska-w-warszawie-14-16-października-jerkbait-garage-sale-vol-2/?p=1970011

- 22 października finał SFP w Szczecinie

Pozdrawiam

To Szczecin nie jest 15 października? ??

• 0

W Warszawie było super! Przyjechałem mimo wysokiej gorączki i nie żałuje, z każdą godziną czułem się wewnętrznie coraz gorzej jednak atmosfera zawodów dodawała mi sił by łowić do samego końca.

Podziękowania jak zwykle dla organizatorów za kolejną udaną impreze

Do zobaczenia w Szczecinie

PS mój kleń 47 był jednak jaziem 46 cm głupio się przyznawać ale się pomyliłem co do gatunku a po przyjrzeniu sie na focie bez gadania bylo 46 cm nie 47.

• Like 2

• 0

Cześć,

Po reklamacjach publikuję nową klasyfikację Street Fishing Extreme 2016 Warszawa - http://tinyurl.com/jrokgq7

Łukasz Kędziora po wprowadzeniu poprawek zajął 21 miejsce. Proszę o chwilę cierpliwości będziemy kontaktować się w sprawie dodatkowej nagrody.

• 0

Miło mi poniformować, że do Łukasza poleciała nagroda za 21 miejsce. Tak więc w Warszawie mieliśmy jeden dodatkowy bonus. Serdecznie dziękuję zespołowi Street Fishing za zorganizowanie nagrody (bo to nagroda od Street Fishing Team) - Meme, MarcinZet, Jowita, Kamil, Sebo, Milupa oraz Manniek. Dziękuję!

• 0

Miło mi poniformować, że do Łukasza poleciała nagroda za 21 miejsce. Tak więc w Warszawie mieliśmy jeden dodatkowy bonus. Serdecznie dziękuję zespołowi Street Fishing za zorganizowanie nagrody (bo to nagroda od Street Fishing Team) - Meme, MarcinZet, Jowita, Kamil, Sebo, Milupa oraz Manniek. Dziękuję!

Remo plus Ezehiel!;-) mega team!

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka