Leszczu Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Je?źeli po dłu?źszym okresie przechowywania w paczce lub pudełku przynęta jest w zauwa?źalny spos?łb odkształcona, wystarczy wrzucić ją do gotującej się wody na około 1 minutę i po wyjęciu rozprostować przez delikatne rozciągnięcie, jednocześnie schładzając zimną wodąJako?ź moje gumy były baardzo powyginane, dostosowałem się do instrukcji. Jednak guma (Buster) ju?ź po całym zabiegu stała się strasznie miękka i trochę lepiąca. Guma po gotowaniu jest bardzo miękka, a ta kt?łrej jeszcze nie gotowałem o wiele od tej gotowanej sztywniejsza. Czy ta miękkość, nie zaburzy jego podręcznikowej pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 mo?źe rozgotowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 mo?źe rozgotowałeś Dlatego lepiej to zrobić w mikrofal?łwce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Je?źeli po minucie gotowania są za miękkie,proponuję skr?łcić czas gotowania do p?łł minuty,mo?źe będą twardsze tylko mogą się nie rozprostować Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Nawet dziecko wie, ?źe sandał nie zagryzie, jak guma nie będzie al dente Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Nie gotuj całej gumy, tylko krzywy ogonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ok, spr?łbuję gotować krzywy ogonek. Ale czy ten bardziej miękki Buster będzie pracował tak samo jak ten sztywny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ok, spr?łbuję gotować krzywy ogonek. Ale czy ten bardziej miękki Buster będzie pracował tak samo jak ten sztywny? Z pewnoscia nie, charakterystyka pracy przynet gumowych w znacznym stopniu zalezy od ich twardosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 A jeśli sam ogonek będzie bardziej miękki od korpusu, to te?ź ta podręcznikowa praca będzie zakł?łcona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.