Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Posłuchajcie obertrolla.. Większość tych zastępczych tematów którymi się buzuje wędkarski świat - jakby większych albo bliższych problemów nie miał, to jest prosty transfer emocji z politycznych nawalanek. W tym beznadziejnym harmidrze nawet podstawowe funkcje państwa zdają się być śmiertelnym wrogiem, zagrażającym prawidłowemu funkcjonowaniu państwa. Co mnie stale haha.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 ...obiecałem, obiecałem!!! a dopiero początek roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 A jak Ci bok wyrwie, BOB1-ie ? Pofolguj sobie, dam Ci odpust.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Mój Ojciec (rocznik 47) skończył Technikum Żeglugi Śródlądowej we Wrocławiu i całe życie pływał (i ja z nim za dzieciaka) barką śródlądową po Polsce i prawie całej Europie...Jak mu to czytam i pokazuje to abstrahując od względów ekologicznch i "naszych" wędkarskich śmieje się gromkim HA-HA-HA...70latka..cyt. "Oni (politycy) nie wiedzą o czym mówią, ILE TO WSZYSTKO KOSZTUJE pracy i PIENIĘDZY, a te "WIELKIE PLANY" w latach 60tych profesorowie na wykładach nam snuli...wrzuć chłopakom jak wygląda 1 (słownie: JEDEN) budowany próg wodny w Malczycach przez ostatnie ponad 20lat na Odrze" ,co czynię z ochotą : P.S. już nawet nic nie napiszę o kosztach i czasie na stworzenie i UTRZYMANIE jakiejś tam klasy czyt. głębokości na Wiśle .. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Separuję się z przyjemnością od kulturowych standardów wędkarskiego świataA nie rozważałeś odseparowania się od niniejszego forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nie mogę. Albowiem skutecznie daję odpór światopoglądowej tandecie skrywającej się na ogół pod zajebistym nickiem.. J.pl nie powinien skończyć tak jak RO - tzn od panoszącego się oszołomstwa. Kapujesz, fonix ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nie kapuję, jestem jednym z tutejszych imbecyli. Ale mimo Twojego oświecenia, srasznie Ci współczuję. Niczym dziecku, z którymi rówieśnicy się nie chce bawić, a ono i tak biega zanimi i sieje inwektywami. Ale z braku alterntywy nie znajdzie innej grupy, bo za każdym razem kończy tak samo. Tyle jeśli chodzi o polemikę ze mną. Zabieram zabawki i uruchamiam tryb świadomej ignorancji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Nie mogę. Albowiem skutecznie daję odpór światopoglądowej tandecie skrywającej się na ogół pod zajebistym nickiem.. I jak efekty ? Jakieś sukcesy ? Pytam absolutnie bez ironii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Mam wprawdzie poczucie dojmującej straty, ale pocieszam się, że zaraz ktoś Cię zastąpi.. Marne, dreadknight Nec Hercules contra plures.. Cały czas jest dla mnie wyzwaniem haniebny stan wędkarstwa w Polsce. Wolałby je widzieć mniej och....łe i zoszołomiałe, a wędkarski świat skupiony na trosce o własne podwórko i własną, nędzną kondycję. Sanację zacząć od siebie, nie od innych - natychmiast !! Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Sławek Oppeln Bronikowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Mój Ojciec (rocznik 47) skończył Technikum Żeglugi Śródlądowej we Wrocławiu i całe życie pływał (i ja z nim za dzieciaka) barką śródlądową po Polsce i prawie całej Europie...Jak mu to czytam i pokazuje to abstrahując od względów ekologicznch i "naszych" wędkarskich śmieje się gromkim HA-HA-HA...70latka..cyt. "Oni (politycy) nie wiedzą o czym mówią, ILE TO WSZYSTKO KOSZTUJE pracy i PIENIĘDZY, a te "WIELKIE PLANY" w latach 60tych profesorowie na wykładach nam snuli...wrzuć chłopakom jak wygląda 1 (słownie: JEDEN) budowany próg wodny w Malczycach przez ostatnie ponad 20lat na Odrze" ,co czynię z ochotą : P.S. już nawet nic nie napiszę o kosztach i czasie na stworzenie i UTRZYMANIE jakiejś tam klasy czyt. głębokości na Wiśle .. Ale to wszystko nie przeszkadza przecież, żeby zacząć budowę (łącznie z uroczystym wbijaniem łopat przez paru oficjeli w gajerkach), rozgrzebać marnując przy tym górę pieniędzy i czyniąc poważne szkody w środowisku, a potem zostawić niedokończone, tak jak było np. z elektrownią atomową w Żarnowcu. Mieszkamy przecież w Polsce Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Krzysiek Rogalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ale to wszystko nie przeszkadza przecież, żeby zacząć budowę (łącznie z uroczystym wbijaniem łopat przez paru oficjeli w gajerkach), rozgrzebać marnując przy tym górę pieniędzy i czyniąc poważne szkody w środowisku, a potem zostawić niedokończone, tak jak było np. z elektrownią atomową w Żarnowcu. Mieszkamy przecież w Polsce i kasa się kręci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Ale to wszystko nie przeszkadza przecież, żeby zacząć budowę (łącznie z uroczystym wbijaniem łopat przez paru oficjeli w gajerkach), rozgrzebać marnując przy tym górę pieniędzy i czyniąc poważne szkody w środowisku, a potem zostawić niedokończone, tak jak było np. z elektrownią atomową w Żarnowcu. Mieszkamy przecież w Polsce Chodzi o to żeby ROBIĆ, a nie ZROBIĆ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Bądźmy oryginalni i niepowtarzalni! Oprotestujmy szosy i autostrady, a już szczególnie mosty nad rzekami, te co je lobby betoniarskie na złość i dla zysku nam stawia Wędkarski świat jest tego wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 A moderacja się odgrażała że niby ma być bez agitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Bądźmy oryginalni i niepowtarzalni! Oprotestujmy szosy i autostrady, a już szczególnie mosty nad rzekami, te co je lobby betoniarskie na złość i dla zysku nam stawia Wędkarski świat jest tego wart oszalał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Nie u tego typa to normalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi