chlodnica Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Witam.Ostatnio spotkałem się z takim kanistrem.Właściciel bardzo zachwala (bardzo przydatny do silników z zabudowanym zbiornikiempaliwa ).Jak lejek "poczuje" paliwko to odcina dalsze wlewanie paliwa (jak na stacji benzynowej).Czy ktoś używa taki lejek?Oraz gdzie można go zakupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A nie pomyślałeś żeby zapytać tego właśnie właściciela gdzie można takie cudo kupić ? Ja pierwsze słyszę i zaciekawiło mnie, chociaż zastosowania nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Ten właśnie właściciel dostał go b.dawno temu wraz z zakupionym silnikiem...Nie ma pojęcia gdzie to "ustrojstwo można kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Szukaj w sklepach dla pilarzy np http://archiwum.allegro.pl/oferta/kanister-oregon-6-l-2-5-l-lejek-antyprzelewo-i4056652007.html . O taki proszę http://www.maszynylesne.pl/kanister-z-dozownikiem-oregon-6l-2-5l-bialy.html Edytowane 19 Września 2016 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Podziękował Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A proszę bardzo sam dozownik też możesz nabyć http://www.sklepy24.pl/sklep/ogrod-las_pl/produkt/dozownik-paliwa-do-kanistra-oregon/200 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Też coś znalazłem...http://www.forester.pl/wylewka-z-odcinaczem-do-kanistra-kombi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam Stwierdzam że bardzo praktyczna rzecz i ekologiczna .Warta zakupu .Dzięki koledze znajdzie się u mnie na łódce .pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Super.Czego to teraz nie wymyślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zakupiłem ten gadżet i powiem szczerze,że jestem b.zadowolony...Do tankowania silniczków bez linii paliwowej to pierwsza klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janusszr Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zakupiłem ten gadżet i powiem szczerze,że jestem b.zadowolony...Do tankowania silniczków bez linii paliwowej to pierwsza klasa...Daj namiary na sprzedawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Kupowałem to na Alledrogo jakoś na początku roku.Ale sprawdź linki powyżej bo coś jeszcze hula... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
chlodnica
Witam.Ostatnio spotkałem się z takim kanistrem.Właściciel bardzo zachwala (bardzo przydatny do silników z zabudowanym zbiornikiem
paliwa ).Jak lejek "poczuje" paliwko to odcina dalsze wlewanie paliwa (jak na stacji benzynowej).
Czy ktoś używa taki lejek?Oraz gdzie można go zakupić?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi