maniek1000 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 witam posiadam silnik johnson 9,9 z roku ok 90 i tak sie zastanawiam czy jest mozliwosc zeby zwiekszyc mu troszeczke moc?? czy zmiana sruby cos pomoze?? Silnik to 2 suv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Najlepszy sposób to sprzedać 9,9 km i kupić 15 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Gaznik inny lub usunać restryktor.zakładając listki zaworowe Boysena to wyjdzie 18 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bayrt Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Mhm, ja jestem zwykły budowlaniec i tak się zastanawiam co ma moc do zmiany śruby.Przekładając to na ląd, czy zmiana koła w samochodzie na większe zwiększa moc silnika ?Ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1000 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 ja tez nie wiem dla tego pytam moze ktos mi cos podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1000 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 kolega darecki podal chyba najprostszy sposób zwiekszenia mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jak posiedzisz trochę na olx i alle to możesz wyjść na tym na zero lub nawet małym plusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1000 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 mam lepsze dojscie niz olx tylko ze poza krajem a silnik mozna naprawde tanio tam znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maniek1000
witam posiadam silnik johnson 9,9 z roku ok 90 i tak sie zastanawiam czy jest mozliwosc zeby zwiekszyc mu troszeczke moc?? czy zmiana sruby cos pomoze?? Silnik to 2 suv
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi