Prewwit Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Szukam opinii o modelu CXT Microspecial 1-10g, może ktoś używa i napisze jaki jest jej realny ciężar wyrzutu, jaki największy ciężar przynęty idzie komfortowo podbić i czy nie za mocno się gnie pod obrotówką 2 w rzece o średnim nurcie. Czekam na wszelkie opinie bo nie mam gdzie wędki zobaczyć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz_motylewski Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Również chętnie dowiedziałbym się coś więcej o 1-10g 213 cm.Chciałbym wziąć go pod okonia. Fajny kij, dobrze mi leży. Nie wiem tylko, czy nie jest zbyt wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Również chętnie dowiedziałbym się coś więcej o 1-10g 213 cm.Chciałbym wziąć go pod okonia. Fajny kij, dobrze mi leży. Nie wiem tylko, czy nie jest zbyt wolnyA w czym ta "wolność" miałaby przeszkadzać? Dobrze Ci leży i to się liczy.Mam wersję do 6g, jest niby jeszcze "wolniejsza", a jednak przy animacji gum pracuje sama szczytówka i ryby łowi jak marzenie.Kij nie musi być sztywną pałą, by łowić okonie. Powiedziałbym, że wręcz przeciwnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Jakby ktoś z tu obecnych posiadaczy msx w długości 213 cm. i c.w. 1 - 10 gram miał kilka minut czasu to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi