dekosz Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam Zaciekawiła mnie ostatnio gumka Savage Gear Alien Eel . Model 20cm 56g. Czy łowiliście kiedyś na nią? Jak z efektami, kiedy wam się najlepiej sprawdziła? Pozdrawiam dekosz P.S Link do pracy przynęty : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Ot, wielki świster o spojrzeniu wrednej teściowej i zatopionym wewnątrz ołowiem. Mam jednego, zielonego, właśnie tego 20cm z jedną kotwicą. U Szweda sprawdziły się imitacje szczupaka, więc i na niego liczyłem. Po kilku rzutach czepił się glut, tnąc przy okazji gumę. Zero szacunku Rybę wabik dał, ale z drugiej strony za mało nim łowiłem, ?źeby więcej info napisać, bo po tamtym maluchu powr?łciłem do twardych, bezsterowych argument?łw w walce z zębatymi Widziałem w artykułach @Pitta foty z tym?źe ustrojstwem w pyskach zacnych ryb- widać, ?źe chyba trzeba dać mu szansę i się przyło?źyć PozdroKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Szkierowym szczupłym tez smakował Choć nie w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 A jak z wytrzymałością tego cacka? Po jednej większej rybce guma do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Nie jest tak źle. W razie zmasakrowania mo?źna zapalniczką nieco podreperować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 ..Widziałem w artykułach @Pitta foty z tym?źe ustrojstwem w pyskach zacnych ryb- widać...z 'tymze' nie, tylko z innym 'ustrojstwem' ... nie lubie chinskich podrobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 W sumie podobne OT.....A zresztą...czas się zacząć chińskiego uczyć, bo niebawem i tak będzie to obowiązkowe.... Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi