adashhh Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Adam i na forum jestem stosunkowo od niedawna. Strugam woblery od kilku lat, nie są one może pierwszej urody, ale czasami jakaś rybka się na nie skusi . Pozdrawiam 5cm jajcaki 2.5 cm baryłki 5cm 11g 7 cm prototypy łamańce 7 cm Żuczki 2.2 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Żuczki i klasyki 5cm rządzą fajnie wychodzi Ci malowanie "na pstrąga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgodze sie z Pride. Woblery pstragowe tzn. malowanie masz opanowane bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Strugam woblery od kilku lat, nie są one może pierwszej urody, ale czasami jakaś rybka się na nie skusi . PozdrawiamNie ważna uroda, to na nas działa najlepiej, ważne aby łowiły A tak na marginesie i tak są ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dzięki chłopaki niedługo dodam coś nowego od siebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Ładne woblerki, śmiało rób swoje. Na różne rybki i tak trzymaj. Biała baryłka ma fajny kształt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Potwierdzam. Pstrążki bardzo ładne . Reszta także w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Troszkę klenio-jaziowego drobiazgu 2,5cm, pływające 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Malowanie the beast i kształt też super , ogólnie bardzo podobają mi się małe woblerki w twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Podoba mi się szczególnie to takie marblingowe malowanie w Twoim wykonaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Boleniowy bezster 6,5cm waga docelowa 6-7 g , mam nadzieję że uda mi się wykrzesać z niego boleniową pracę. Trzy egzemplarze na początek zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Te prototypowe siódemki chętnie bym Ci zakosił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ciekawe korpusy. Mają potencjał .Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Woblerki na tym korpusie ogólnie skończone, troszkę za mało obciążenia zamontowałem ale dodałem śrucinę na przód i pomogło. Praca jak dla mnie zadowalająca, zobaczymy jak się będzie podobać bolkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witaj Adamie ! Dla mnie wobki bardzo przyzwoite a co najważniejsze , że rybki je doceniają . Sam nie robię lepszych bo i nie szaleję ze zdobieniami dlatego te co pokazałeś dla mnie są OK . Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witaj Adamie ! Dla mnie wobki bardzo przyzwoite a co najważniejsze , że rybki je doceniają . Sam nie robię lepszych bo i nie szaleję ze zdobieniami dlatego te co pokazałeś dla mnie są OK . Pozdrawiam .Dziękuje staram się żeby moje przynęty jak najlepiej pracowały bo o to najbardziej w tym wszystkim chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Obecnie pracuję dalej nad maluchami tym razem w wersji ALU ,będą w wersji z jajkiem i bez. Zabieram się powoli za jerki na spontan zlot żeby pokazać coś od siebie, wiec prace trwają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Bardzo fajnie Ci to wyszło, gołym okiem widać, że starannie oklejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dzięki staram się jak mogę , będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zdjęcia od kolegi, jak widać kleniki lubią moję zuczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Super oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Alu maluchy skończone płytko schodzące, praca delikatne v z lekkim lusterkiem troszkę słaba jakość robiłem kalkulatorem Obecnie pracuję nad jerkami 11cm i 9 cm oraz mikruskami na klenie ,DR z jajkiem 3,2cm praca mega aresywna , o nich już niedługo. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jerki 11 cm pierwszy raz robiłem takie przynęty wiec, zabawy było z nimi sporo ale , metodą prób i błędów uzyskałem pracę która mi się podoba, teraz pracuję nad wersją 9cm. Malowanie na szybko pod testy następne będą dużo ładniejsze przynajmniej mam taką nadzieję .. . Niedługo nagram film z pracą jerków i każdy będzie mógł zobaczyć co i jak. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 I troszkę lepsze zdjęcie maluszków w alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Jerk 9cm wolno tonący 35g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi