adashhh Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Prezentacja obrotowa jak bardzo fajna przy dużej ilości klatek można ładnie uchwycić opalizację, którą ciężko jest zaprezentować w klasycznym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Super pomysł z tą prezentacją 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Reszta woblerów z ostatniej skończonej serii 5cm waga bez kotwic lekko ponad 3g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ten drugi najbardziej mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Ten drugi najbardziej mi się podoba Mi też ten drugi najbardziej się podoba. A tu pstrągi pomarańczki i coś tak jakby strzebla 6cm waga z kotwicami jakieś 3,5g. Pierwszy raz malowałem woblery w 100 % pędzlem. Później dodam filmik z pracą wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 No stzebelki to ładniutkie Ci wyszły. A co do reszty to spróbuj na kropka coś z ciemniejszych przy następnej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Te szósteczki wyszły mega! nie wiem czemu, ale kojarzą mi się z salmo minnow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Kolorystyka troszkę podobna do salmo. Lubię takie troszkę bardziej jaskrawe pstrążki:) Jeden się zapodział taki bardziej zielonkawy nie wiem czy go dostrzegłeś wśród tych żarówek . A co do strzebli to z nich jestem jakoś mniej zadowolony... chyba szybko nie wrócę do aero pędzelki są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Filmik z pracą wobka pstrągowego 6cm.Szału nie ma ale coś tam widać https://www.youtube.com/watch?v=nfPuMNnupI0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Smużaki 25mm troszkę mniejsze od wcześniejszych. troszkę się wiecej lekieru odłożyło na dupce, zbierałem nadmiar ale przy 6 warstwach i tak się nazbierało oby w nie biły przynajmniej takie jak w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Smużaki 25mm troszkę mniejsze od wcześniejszych. troszkę się wiecej lekieru odłożyło na dupce, zbierałem nadmiar ale przy 6 warstwach i tak się nazbierało oby w nie biły przynajmniej takie jak w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja do smużaków daję max 3 warstwy lakieru Fajny klusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Było ich więcej .... jakoś 3 warstwy mnie nie przekonują. Gdy dałem 3 warstwy na testowy i przy którymś wyrzucie uderzył w kamień to woda dostała się po lakier i kolorki wyblakły wiec lepiej dać więcej moim zdaniem. troszkę traci na estetyczności ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Albo inny lakier , bo przy smużaku na ogół te 3 warstwy wystarczą. Albo nie trafiać w kamienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Albo nie trafiać w kamienie oj tam przypadek, jak bym chciał to bym nie trafił. Lakier to tylko domalux innego nie chcę bo ten mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Siódemki uniwersalne 6g. Przygotowane na miejsca gdzie spotykałem grubsze pstrągi. Rybki pewnie zweryfikują moje zamierzenia ..... ale próbować trzeba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zapewne nie jeden kropek ich skosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Taki był zamiar żeby ich posmakowały ten korpusik jest bardzo wdzięczny,bardzo go lubię z troszkę zmienionym bebeszkiem i innym ustawieniem steru skusił w tym roku kilka szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Strona z moimi woblerami na fb https://www.facebook.com/pages/Adashhh-Hand-Made-Lures/378507625649878?ref=hllajki mile widziane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Sprawdzą się Co tam na nie ponakładałeś, że się tak "świcą"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Na biały podkład chrom w spreju ,później lekko od góry i na boczki miedziany.Następnie złotol gąbeczką na miedz tak z wyczuciem. Góra czarny przez szablon z nitek , na koniec spód białym. i gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Nowe maluszki 27mm,2,8g tonące, praca drobna + lusterkowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sterowniki zainstalowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Mam nadzieję, ze nie będą się wieszać ( na krzakach oczywiście).Świetne kolorki.Lorbaski na pewno je polubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Na biały podkład chrom w spreju ,później lekko od góry i na boczki miedziany.Następnie złotol gąbeczką na miedz tak z wyczuciem. Góra czarny przez szablon z nitek , na koniec spód białym. i gotowe . Fotki trochę ciemnawe ale zaciekawił mnie przebijający w mroku efekcik , fajnie wyszło.Zainwestuj Adamie w jaką lampkę albo przesuń się nieco bliżej okienka, będzie więcej widać. Z tym żeby było widać, to tak po prawdzie nie każdemu spieszno - a to może wyjść jakaś niedokładność ręki, a to twórca zdradzi tajemnicze tajniki warsztatu . Suma sumarum chyba po części o to chodzi, by w pokazywaniu pokazać Tak ogólnie piszę, o wszystkich, o sobie i o nikim. Ty akurat nie masz czego ukrywać, robisz ładne woblery. Niemniej fajnie, gdyby było nieco więcej widać, jaśniej Bardzo mi się podobają te żółto-zielone, odbiegają od norm, wesołe takie jakieś. Maluszek też dobry kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi