adashhh Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) insecty 23mm maluchy Edytowane 30 Maja 2015 przez adashhh 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Coraz fajniejsze te malowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Chrabąszcz 30 mm Nóżki tak na szybko zrobione muszę poszukać innego lepszego rozwiązania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Fajny kiedyś jak będę na takie łowił to się zglosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ławica prawie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Coś pod bolka 7cm ok 10g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 M30 nowe kolory 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Dzisiaj wybrałem się nad rzeczkę poszukać kleni, woda była lekko trącona, więc pomyślałem, że idealny będzie ten biały jajeczkarz od Ciebie^^ nie myliłem się 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Super Mateo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Chrabąszcz po lekkich poprawkach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Dawno mnie tu nie było. Cały czas coś działam, oto kilka moich ostatnich projektów. Pozdrawiam M30 Boleniowe 7cm Taki bardziej uniwersalny wobek 7cm pływający Okoń jerk 9cm. Troszkę za zielony, ale wiem już mniej więcej jak go pomalować aby było lepiej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Stadko boleniówek przed wstawieniem sterów Edytowane 7 Września 2015 przez adashhh 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Bolenióweczki piękne, ale wpadły mi w oko te uniwersalne siódemki. Ostatnio polubiłem wobki o takim kształcie. Mało mi już takich zostało , więc powoli zaczynam kreślić wzory i trzeba zacząć coś tworzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Uniwersalna 7 jest fajna tu wersja z mocowaniem na grzbiecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Bardzo fajne i sprawdzone rozwiązanie. Połowiłem na podobne wobki z łódki. Miałem kilka sztuk i nawet nie wiem czy mi się chociaż jeden został . Swoje miałem dosyć mocno dociążone i łowiłem jak jigiem. Miałem wrażenie, że okonie wbijają go w dno, bo przy próbie poderwania już wisiał. Zbrojenie tylko w jedną kotwiczkę, a to ze względu na sandacze, które zaczepiałem za brzuch. Niestety w tym roku sandacze nie dopisały , nie złowiłem jeszcze miarowego. Opisywałem ten model wobka w jednym ze swoich ostatnich postów. chyba tylko ten ze zdjęcia mi został, bo nie zapakowałem go do torby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Moje też są dość ciężkie jakieś 12g, kolega na testach złowił już jednego sandacza ale tylko raz był z nimi na rybach. Przynęta jak najbardziej z potencjałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Obiecane na targach zdjęcia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Dzięki Piotr za fotki Za rok mam nadzieje ze znowu się spotkamy. Za rok będę miał więcej modeli. Głowa pęka od pomysłów tylko potrzeba czasu do ich zrealizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszekzioom Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Bardzo fajne boleniówki, chyba się będę musiał skusić i odezwać po kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Gdybyś popełnił swoje jajcaki w wielkości 6-7 cm,-zachowując ich fajną pracę-to jestem pierwszy w kolejce.Pracują bajecznie i na bank sprawdziły by się na pewnej rzece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czas odkurzyć wątek ☺ Ruszam powoli z pracą nad nowymi modelami. Pozdrawiam odwiedzających mój wątek ☺ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Fajnie, że tu się dzieje Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Adam po raz kolejny wspiera Street Fishing Poland. Dostaliśmy woblery na zawody we Wrocławiu. Jak zwykle - przynęty - niezwykłe! Adam - dziękujemy!!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Chrząszcze Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Świetne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi