adashhh Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Rapsony, jutro biorę się za wersje BS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zabawa z kolorkami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Adaś wszystkiego najlepszego, niech Twoja pasja ciągle się rozwija 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam, nie zaglądałem do swojego wątku od bardzo,bardzo dawna. Przyczyną po prostu był brak czasu na tworzenie przynęt,ale tak już jest że człowieka ciągnie do tego co kocha robić. Powoli w miarę możliwości wracam do warsztatu i coś tam tworzę. Na początek kilka sztuk insect23. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie olewaj roboty bo to zawsze dobra opcja mieć fach w ręku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Nie olewaj roboty bo to zawsze dobra opcja mieć fach w ręku. Wiem,wiem dlatego powoli wracam apropos będę miał sprawę ale to już PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Spoko. Pisz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kilka M30 w naturalnych kolorach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Jutro odlewanie korpusów płoć 7cm, wobler ten kusi nie tylko zębate ale też dość 'grube' klenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Przyjemna praca po pracy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zolty M30 robi zamieszanie u mnie na Dunajcu. Zabijaly sie wczoraj o niego kropki w przedziale zarowno 25cm jak i 40cm :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zolty M30 robi zamieszanie u mnie na Dunajcu. Zabijaly sie wczoraj o niego kropki w przedziale zarowno 25cm jak i 40cm :-) super, mała przynęta to i kropki małe hihi Przez brak gotowych czerwonych oczek musiałem przygotować zamienniki, troszkę farby i jakoś się udało, efekt zadowalający, trzeba zamówić jakieś oczka od rudiego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 kolejny etap za mną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Troszkę inne malowanie płotek na specjalne zamówienie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 2 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Foto od klienta dwie rybki na insecta23 w upalny wieczór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) płocie na gotowo dziś lakierowanie smużaków oraz zabawa z wyważaniem troszkę większego wobka na tajmienie ok 14 cm dawno nie robiłem tak dużych przynęt zobaczymy co z tego wyjdzie mam czas do 18 września powinienem zdążyć Edytowane 6 Września 2016 przez adashhh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Większe woblery 13 cm ok 35 g z drewna bukowego pływające stelaż 1mm z jednego kawałka. Niedługo ruszają w długą podróż 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mpatiaa Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów !Chciałbym przedstawić Wam wspólny projekt, który tworze wraz z Adamem Szwanką .Pierwszym projektem jest glider 12 cm , wykonywany z żywicy i na stan dzisiejszy będzie malowany w 6 wersjach kolorystycznych.W planach są jeszcze duże pullbaity, slidery, woblery trolingowe czy też popery , dlatego też zachęcam wszystkich do śledzenia wątku, w którym publikować będziemy postępy prac wraz z gotowymi produktami . Na pierwszy plan wrzucam zdjęcia z przygotowań korpusu pod formę Zapraszamy również na nasz nowy fanpage, który znajduje się pod adresem : https://www.facebook.com/padbaits/Serdecznie Pozdrawiam MpatiaaAdashhh 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nieźle się zapowiada. Dawaj więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Witam, a tak wyglądają dalsze prace nad jerkiem. Odlew z formy wstępnej, kształt potrzebuje jeszcze troszkę kosmetyki i robimy formę właściwą. pozdrawiam adashhh 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Moze byc mocne wejscie Chwal sie chwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Moze byc mocne wejscie Chwal sie chwal chyba chwalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Eeee tam, zeby go chwalic, to najpierw niech sie pochwali swoimi dzielami A zapowiada sie ciekawie, to i co chwalic bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Eeee tam, zeby go chwalic, to najpierw niech sie pochwali swoimi dzielami A zapowiada sie ciekawie, to i co chwalic bedzie To jest wspólny projekt Michała i mój podzieliliśmy się robotą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 To jest wspólny projekt Michała i mój podzieliliśmy się robotą hahaha no to faktycznie 'chwalcie sie' powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi