sukingad Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Na krzesełko nie trzeba. Jedyne ma co trzeba uważać to Żeby nie porysować poliwęglanu jak ma iść do ludzi no i na symetrię oczywiście. Ja odmierzałem odcinki na folii ochronnej i giąłem zgodnie z liniami. A potem ściągałem folijki. Można w ten sposób zrobić naprawdę głęboko pracującą przynętę tylko gięcie musi iść inaczej i dobrze jak oczko przechodzi przez ster. Już nie mędrkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Na krzesełko nie trzeba. Jedyne ma co trzeba uważać to Żeby nie porysować poliwęglanu jak ma iść do ludzi no i na symetrię oczywiście. Ja odmierzałem odcinki na folii ochronnej i giąłem zgodnie z liniami. A potem ściągałem folijki. Można w ten sposób zrobić naprawdę głęboko pracującą przynętę tylko gięcie musi iść inaczej i dobrze jak oczko przechodzi przez ster. Już nie mędrkuję a przechodzi nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Rzeczywiście, nie powiększałem miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Rzeczywiście, nie powiększałem miniaturki.Piotruś daj znać jak będziesz miał urodzinki sprawię Ci okularki korekcyjne hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 16 styczeń, kup bongo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 16 styczeń, kup bongo.Spoko czuję się zaproszony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Dobre bongo nie jest złe też się dorzucę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Wobler m20 2cm 1,8g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Adamie, masz już chyba przepalone formy. Dla ryb żadna różnica, ale dla wędkarzy, zapewniam, spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Adamie, masz już chyba przepalone formy. Dla ryb żadna różnica, ale dla wędkarzy, zapewniam, spora. przepalone raczej nie pewnie chodzi Ci o te mikro łuski cieżko się rzeźbi na tak małym korpusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Hej!Jaki rozmiar kotwic rekomendowalibyście do Slizzera? 2/0? A woblery wyglądają naprawdę ekstra! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Hej!Jaki rozmiar kotwic rekomendowalibyście do Slizzera? 2/0? A woblery wyglądają naprawdę ekstra! Pracuja tez bardzo ciekawie Fishy, fishy PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) Hej!Jaki rozmiar kotwic rekomendowalibyście do Slizzera? 2/0? A woblery wyglądają naprawdę ekstra! Ja pozakładałem nr1 bo 1/0 gaszą go w opadzie a na 1-kach pięknie lusterkuje,2/0 to już przesada! 1/0 można na brzuchu ewentualnie założyć. Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez Raffaello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Hej ja zbroję slizzerki w kotwice nr 1 lub nr 2. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ja pozakładałem nr1 bo 1/0 gaszą go w opadzie a na 1-kach pięknie lusterkuje,2/0 to już przesada! 1/0 można na brzuchu ewentualnie założyć. Fakt, 2/0 to już porządna kotwica Zasugerowałem się tutaj rozpiską ze strony Salmo dla Slidera 12...Czyli zakładamy 2 lub 1Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Fakt, 2/0 to już porządna kotwica Zasugerowałem się tutaj rozpiską ze strony Salmo dla Slidera 12...Czyli zakładamy 2 lub 1Dzięki za odpowiedzi. to zależy od modelu kotwicy a że zakładam różnych producentów to też staram się dobierać wagowo aby nie zmienić zbytnio pracy przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Moje ubrane w owner ST46TN b.mocne i lekkie a chwytne są niesamowicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Wczorajszy potok 40 na Adamowego m30...Wcześniej walnął kleń ale franca spadła.Super robota???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypior69 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Bużańska torpeda(76cm) na rapsona! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Witam, powoli powstaje wzorek pod gume 20cm. Mam nadzieję że do jesieni się wyrobię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Mała seria slizzera12 niedługo powinny pojawić się na giełdzie twórców. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Gumeczki 8,5cm malowane aerografem, ten model ma na koncie już kilka rybek w tym roku w tym przyłów sumka 120 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Dalsze eksperymenty z gumkami. Nowy kolorek ogonka bardzo skuteczny,wczoraj dwa szczupaki wyciągnięte, trzy niestety spadły.Dziś powtórka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Dawno nie dłubałem w drewnie postanowiłem zrobić sobie bs-a 9,5cm niecałą godzinkę później wyglądał tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ciekawie wyglądające jerki z bardzo dobrą pracą jak widać na filmiku ,widzę je już w swoim pudełku, ciasno tam ale coś się jeszcze upchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi