Skocz do zawartości

woblery i gumy padbaits

Rekomendowane odpowiedzi

Na krzesełko nie trzeba. Jedyne ma co trzeba uważać to Żeby nie porysować poliwęglanu jak ma iść do ludzi no i na symetrię oczywiście. Ja odmierzałem odcinki na folii ochronnej i giąłem zgodnie z liniami. A potem ściągałem folijki. Można w ten sposób zrobić naprawdę głęboko pracującą przynętę tylko gięcie musi iść inaczej i dobrze jak oczko przechodzi przez ster. Już nie mędrkuję ;)

Na krzesełko nie trzeba. Jedyne ma co trzeba uważać to Żeby nie porysować poliwęglanu jak ma iść do ludzi no i na symetrię oczywiście. Ja odmierzałem odcinki na folii ochronnej i giąłem zgodnie z liniami. A potem ściągałem folijki. Można w ten sposób zrobić naprawdę głęboko pracującą przynętę tylko gięcie musi iść inaczej i dobrze jak oczko przechodzi przez ster. Już nie mędrkuję ;)

a przechodzi nie widać  :P 

• 2 tygodnie później...

Hej!

Jaki rozmiar kotwic rekomendowalibyście do Slizzera? 2/0? A woblery wyglądają naprawdę ekstra! :D

Ja pozakładałem nr1 bo 1/0 gaszą go w opadzie a na 1-kach pięknie lusterkuje,2/0 to już przesada! 1/0 można na brzuchu ewentualnie założyć.

Edytowane przez Raffaello
  • Like 1

Ja pozakładałem nr1 bo 1/0 gaszą go w opadzie a na 1-kach pięknie lusterkuje,2/0 to już przesada! 1/0 można na brzuchu ewentualnie założyć.

Fakt, 2/0 to już porządna kotwica  :ph34r:  Zasugerowałem się tutaj rozpiską ze strony Salmo dla Slidera 12...

Czyli zakładamy 2 lub 1

Dzięki za odpowiedzi. :D

Fakt, 2/0 to już porządna kotwica  :ph34r:  Zasugerowałem się tutaj rozpiską ze strony Salmo dla Slidera 12...

Czyli zakładamy 2 lub 1

Dzięki za odpowiedzi. :D

to zależy od  modelu kotwicy a że zakładam różnych producentów  to też staram  się dobierać  wagowo aby nie zmienić  zbytnio pracy przynęty  

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...