adashhh Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Obecnie ilość ograniczona, obecnie dostępne tylko karaś i firetiger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Slizzer12 przetestowany ,muszę powiedzieć że pracuś z niego niesamowity, już przy jednostajnym prowadzeniu pięknie odchodzi raz na lewo raz na prawo w taki majestatyczny sposób. W opadzie lusterkuje ,przy podbijaniu wędką można mu nadać jeszcze ciekawszą pracę. Bardzo mi przypadł do gustu ,coś czuję że będzie dobrze kosił na jesieni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Fajnie że, się spodobał ????. Przy szybszym prowadzeniu i podszarpywaniu pokazuje dopiero swoją moc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 (edytowane) Witam, dawno tu nie zaglądałem i watek troszkę się zakurzył,ale nie oznacza to, że nic nie robie. Od jakiegoś czasu pracowałem nad nowymi przynętami, powstał model karaś 9cm w wersji z sterem oraz jerk ważą odpowiednio 17 i 24g. Dostepne są w trzech wersjach kolorystycznych. Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Października 2017 przez adashhh 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 24 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Na giełdzie pojawiło się kilka wolnych slizzerów gdyby ktoś był zainteresowany. http://jerkbait.pl/topic/99703-s-jerki-slizzer-12cm-42g/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 PozdrM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Dziś mała sesja zdjęciowa z karasiami w roli głównej,. Bardzo się cieszę że przynęty te zdobywają coraz większą rzeszę zadowolonych użytkowników zwłaszcza wersja jerk, która ma już na koncie kilka fajnych ryb w tym jedną ponad 90 cm Jerki trafiły własnie na naszą giełdę twórców http://jerkbait.pl/topic/100543-s-jerki-kara%C5%9B-9cm-24g-ton%C4%85ce/ .Poniżej wybrane zdjęć z dzisiejszego dnia. pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Kilka slizzerów na warsztacie w tym dwa nowe kolory, niedługo wstawię foty gotowych przynęt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Perch 12 cm wersja netural wobler pływający waga 30g Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Fachowa robota Panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Okoń wersja fire tiger Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Perch 12 cm wersja netural wobler pływający waga 30g Śliczne, jak żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Super ,a jak praca podobna może do karasia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Bardzo mega zajebiaszcze twory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Super ,a jak praca podobna może do karasia 9To narazie wersja sterowa, jerk bedzie waga ok 50g praca bedzie cos ala karas 9 Tymczasem slizzery w nowych kolorach wchodzą do oferty Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jerk w kolorze płoci z akcentami złota fajny jest.Dotarły nowe wyroby 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Czekamy na okonia w wersji 15 cm ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam wysłałem pw w sprawie woblerow Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Jerk w kolorze płoci z akcentami złota fajny jest.Dotarły nowe wyroby Pięknie !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) To narazie wersja sterowa, jerk bedzie waga ok 50g praca bedzie cos ala karas 9 Tymczasem slizzery w nowych kolorach wchodzą do oferty Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu TapatalkaŁuska rewelka i te oczy!! oj pójdą w tarło ,,, Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez iduss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Hej,filmik przedstawiający pracę mojego woblera smużącego insect23 dostępny w 8 wersjach kolorystycznych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Świetne smużaki na pewno robią robotę???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Świetne smużaki na pewno robią robotę????????????Robią juz od kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 8 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Detal na nowym woblerze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dużo osób pyta na priv o przynęty,przygotowałem więc katalog i udostępniłem na mojej stronie.Zapraszam https://www.padbaits.eu/images/katalog/Katalog.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi