szczupak1 Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Zrób takiego jerka 15 cm 70gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 15 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 (edytowane) Mam jerka okonia 12cm 45g w planach jest większy ale nie ma czasu sie za to zabrać. W przygotowaniu mam jeszcze kilka przynet. Edytowane 15 Września 2018 przez adashhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Powstaje powoli większy brat karasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Roach malowanie mała złota rybka z odrobinką oliwki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Używałem Slizzerów w Szwecji i połapałem na nie dość fajnie.Mała uwaga -trzeba tylko wymienić kotwy , bo tamtejsze szczupłe rozginały je przy wymiarze 60 cm . Poza tym-rewelacja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Używałem Slizzerów w Szwecji i połapałem na nie dość fajnie.Mała uwaga -trzeba tylko wymienić kotwy , bo tamtejsze szczupłe rozginały je przy wymiarze 60 cm . Poza tym-rewelacja .a jakieś fotki z tej wyprawy z slizzerami posiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Przykro mi , ale nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Przykro mi , ale nie .Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Pierwsze malowanie nowego jerka 12,5cm 36g, Praca bardzo zadowalająca,chyba najlepszy jerk jakiego do tej pory zrobiłem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Poza jerkami są oczywiście woblery tak prezentuje się nowy okoń 7 cm w dwóch wersjach pływającej i tonącej. Niedługo dostępny w czterech kolorach, Na zdjęciu wersja natural. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Filmik z Pracą Jerka 12,5cm https://www.youtube.com/watch?v=el1xxB6UL68 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Wzorki pod gumy 6 cm 6,5 cm ,7,5 cm jeszcze tylko kosmetyka łączenia ogonków,slot pod oczka 3d i można robić formy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Pierwsze malowanki nowych gumek okoniowych, niedługo dodam film z ich pracą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Adam, a dlaczego te gumki wyglądają, jakby im ktoś podgryzł gardła? Jaki jest zamysł takiego wzoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Adam, a dlaczego te gumki wyglądają, jakby im ktoś podgryzł gardła? Jaki jest zamysł takiego wzoru? W formie testowej jest za mała wlewka i troszkę zasysa czy stygnięciu. Formy docelowe będą inne i ten problem zniknie Edytowane 21 Października 2018 przez adashhh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Pierwsze malowanie nowego jerka 12,5cm 36g, Praca bardzo zadowalająca,chyba najlepszy jerk jakiego do tej pory zrobiłem. Są dostępne , bo nie zauważyłem oferty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Są dostępne , bo nie zauważyłem oferty .w następnym tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Coś może z tego będzie 4 cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Na pewno będzie pracować, takie małe zwinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 23 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Na pewno będzie pracować, takie małe zwinne.Wczoraj sprawdziłem w wannie i dość fajnie zamiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Nareszcie w miarę zadowolony z efektu końcowego Edytowane 24 Października 2018 przez adashhh 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Chwilka czasu na wstawienie fotek wobków z ostatniej serii Crucian 9cm 24g malowanie wzdręga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Crucian kolor natura 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Mała seria sterowych Perch 12cm 30g pływające 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Nowość na sezon 2019 rapson w wersji bezsterowej waga 11,5g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi