grendel Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dobry dzionek się trafił. Gratuluję życiówki. Dzięki Roch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Gratki Grendel, ja popełniłem w tym roku tylko kilka szupaczków. Ale łowiłem tylko jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Tpe, widać ze Ci ciepło było Dzisiaj było 18 stopni i bez wiatru, a ile Wy tam macie? <_< Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 w dzien to 27 - 29. 18 to rano. jak wyjezdzam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 w dzien to 27 - 29. 18 to rano. jak wyjezdzam do pracy Fu.. <_< <_< <_< Dlatego chcę przyjechać na co najmniej tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 -2 z rana w dzien do 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 -2 z rana w dzien do 15 Szpiegu, ja 15 to mam w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 łagodny morski klimat robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dlatego jadę zaraz na rybki, trza łowić, póki biorą Wczoraj spadły mi trzy pały, dziś wyrównam rachunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Powodzenia czteroreki Tomku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Tomku(Tpe)korzystajac z twoich rad zrobilem sobie takie o to woblery... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 własnie wróciłem z anglii...łowiłem 3 dni w morzu w ok.Brighton,pierwszego dnia dostalem swojego bassa, całe 78cm...puźniej były już tylko makrele i małe rdzawce + jeden spięty bass.Pozdro,dzieki i sory za to że troche nie w temacie.w sumie niewiem czy był to jakiś okaz czy ryba średniej wielkosci.... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Wydaje się ze to naprawdę duża ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papur Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 ale wypas, gratuluje wobkow i ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Dzieki,były tez mniejsze i bardziej kolorowe... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale basior! Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Wobi, Zdecydowanie okaz. Rekord to jakieś 8.5 kg. Piękny!!! Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Piękny bass! Okaz na Wyspach to ryba powyżej 70 cm. Woblery też wypas Jaką mają masę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 cześć, zrobiłem 12 i 14cm,wagowo jakies 30-40g(dokladnie napiszę ci za kilka dni jak kumpel owiezie mi wage).praca drobna i tylko przy szybkim prowadzeniu lub jerkowym agresywnym podciąganiu (dlatego że są cięzkie i obciązone na ogon).pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Na detaliczne wklejanie zdjec nie bardzo mam czas, zatem wrzucilem w pakiecie Na ,,Ciekawe strony''.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Gratuluję wobi rybka naprawdę robi wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderben74 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nono.......niczego sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi