w6i6e6 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Cześć, interesują mnie opinie na temat tego kijaszka. Z góry dzięki za praktyczne wnioski, przemyślenia i recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszku Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 WitamZakupiłem ten kijek tej wiosny z myślą o okoniu. Blank ma szczytową, szybką akcję. Pod większym obciążeniem dość głęboko się ugina. Od strony estetycznej naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Używam go do tradycyjnej główki, czeburaszki i dropa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 22 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Łowiłeś też wirówkami, wobkami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszku Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No nie łowiłem. Szczegółowych informacji na temat tej wędki otrzymasz na stronie stepanow fishing dowiedzą na każde pytanie. Jak będę na rybach to przetestuję i coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Zadzwoń do nich a uzyskasz szczegółowe info, ja napisałem @ w sprawie tego właśnie kija pod kątem łowiena kleni, pstrągów, i wg info pociągnie nawet wobka 5-6 cm, oczywiście nie sdr-a, ale z małym sterem pstrągóweczkę obsłuży. Oczywiście piszę to co usłyszałem tylko nie wiem czy za 5 stówek nie trafisz czegoś fajniejszego na giełdzie, choć wydaje się całkiem sympatyczny ten kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszku Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Wobka do 5 cm nie licząc SDR-a i wirówkę 2 da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Ostatnio polecono mi kijek Crazy Fish Perfect jig w cenie ~ 500zł.-to juz troszkę jest.Czy ktoś z kolegów ma doświadczenie z kijkami tej firmy?Jak z jakością wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Czy posiada ktoś z Was model 2.30m do 5g ? Szukam realnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi