jerry hzs Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ostatnio ukazalo sie kilka info w zwiazku z uzywaniem wedek tej firmy . Dla mnie to mila niespodzianka . A dlatego ze robia tez wedki na Pstragi . Prosze wiec uzytkownikow wedek tej firmy o opinie i wpisy tu ...niekoniecznie tylko o pstragowych ...Guzu sie chwalil na Suma Poprawiam nazewnictwo firmy nie Phoenix ....tylko Phenix www.phenixrods.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Kurde...wchodze na ich galerie a tam Guzu i Sumy kroluja ...ja cie dziekuje ...sa tez piekne Pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ostatnio ukazalo sie kilka info w zwiazku z uzywaniem wedek tej firmy . Dla mnie to mila niespodzianka . A dlatego ze robia tez wedki na Pstragi . Prosze wiec uzytkownikow wedek tej firmy o opinie i wpisy tu ...niekoniecznie tylko o pstragowych ...Guzu sie chwalil na Suma Poprawiam nazewnictwo firmy nie Phoenix ....tylko Phenix www.phenixrods.comMam kijek na ich blanku szyty u Daniela.Blan z seri MBX 6st?łp 6 cali 8-17lbs 3/8 -1 oz.Z zało?źenia kijek do gum na szczupaka,okazał się super patolem do sandaczy.Nie gubi rybek i ma fajny zapas mocy,uzbrojony pod casta.Szybkie,lekkie i poręczne narzędzie do łowienia,jedno z moich ulubionych w parze z 201 DC,lub premierkiem ze szpulką avail .Polecam, następne kijki są w planie na blankach tej firmy.Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi