Fin333 Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jak w temacie - mam na zbyciu internetowy sklep wędkarski. Może ktoś z forumowiczów planuje takowy otworzyć, a może posiada stacjonarny i chciałby nieco rozszerzyć działalność?Pracowałem nad nim długi czas, przygotowałem, ale w międzyczasie plany rozwinęły mi się w nieco innym kierunku. Przyszło w końcu stwierdzić, że nie udźwignę wszystkiego jednocześnie, a tego sklepu ostatecznie nie poprowadzę. Sklep nie został jeszcze uruchomiony (tzn. nie jest dostępny w sieci), ma więc czystą kartę i można go rozwijać w dowolnym kierunku i własnymi sposobami.Postawiony jest na najlepszej platformie sklepowej - to dobre rozwiązanie, bo nie trzeba się przejmować wszelkimi sprawami technicznymi, serwis jest na bieżąco, wszystko działa sprawnie, szybko, bezproblemowo. Sklep obsługiwany jest w bardzo dobrze zrobionym, czytelnym panelu admina. Praktycznie przygotowany do startu. Wygląda ładnie, ma wdrożony oryginalny, indywidualny projekt graficzny, sporo ciekawych rozwiązań i pomysłów. Co najważniejsze (uwierzcie na słowo: najważniejsze!) wprowadzone jest kilka tysięcy opisów sprzętu różnych firm. Opisy porządne, dobre do pozycjonowania w google. To dobra baza na start, a jednocześnie totalne ułatwienie dalszego rozwoju. O zaoszczędzonym czasie nawet nie wspomnę. Do podmiany na własne są: domena (adres sklepu) i nagłówek z logo (czyli sama nazwa sklepu). W razie konieczności służę pomocą i zaprojektowaniem nowego nagłówka. Po tej podmiance uruchomienie sklepu, by stał się dostępny w sieci, to kwestia jednego maila czy telefonu. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW. Przekażę więcej szczegółów, pokażę jak sklep wygląda. Sam proces przejęcia sklepu to kwestia przekazania danych dostępowych + podmiana wspomnianych wyżej domeny oraz nazwy.Ze wszystkim oczywiście doradzę i podpowiem. Tanio! PozdrawiamPS. Sklep oczywiście bez towaru, ten trzeba już zamawiać we własnym zakresie (przekażę kontakty do producentów i hurtowni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi