Kriss Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Witam, ma ktoś z kolegów może w nadmiarze oczek 3d do wobków? Może ktoś mógłby trochę odsprzedać? Chodzi mi o średnice 5, 6 i 7mm. Są na aledrogo, tylko gość za 20 oczek życzy sobie 6 zeta (plus 7 za wysyłkę). Inni sprzedawcy w tej cenie oferowali po 100 sztuk, ale już/jeszcze nie mają interesujących mnie średnic. P.S. Temat wrzuciłem tutaj, ponieważ w giełdzie pewnie miałbym mniejsze szanse na uzyskanie pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 ewentulanie zostaje niemiecki ebay za 250 sztuk zaplacilem z przesylka 6 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 http://allegro.pl/oczy-do-przynet-sztucznych-3d-8mm-100szt-s rebrne-i1523441497.html Tutaj masz aukcję do 100 sztuk oczek za 7zł + przesyłka. Jeżeli chcesz tanio dostać oczka do woblerów przeglądaj aukcję użytkownika Allegro o nicku Perfekt-Sulechow. Polecił mi go kolega. Jeżeli nie ma aktualnie wystawionych oczek na aukcji to wystarczy wysłać do niego maila z pytaniem o oczka, bo często je posiada ale nie są wystawione na Allegro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Sobol właśnie o tym użytkowniku pisałem, że miał niedrogo, ale teraz nie ma wielkości, które mnie interesują. Będą dopiero w czerwcu, a potrzebuję już . Chyba nie pozostaje mi nic innego, jak przepłacić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja zamawiam oczka na ebay od sprzedawcy z Chin,wedlug mnie wychodzi to najkorzystniej cenowo. Ostatnio zamawialem oczy 5mm/50 szt ,koszt tego razem z przesylka tylko 3,66zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No to daj namiary na tego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ma nick Winiaa http://shop.ebay.pl/winiaa/m.html?_dmd=1&_ipg=50&_so p=12&_rdc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Przesyłka z Chin 0.70gr????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 zalezne to jest od kursu $,tak wiec przy obecnym kursie tak wychodzi te oczka przyszly do mnie nadane w Hong Kongu,11 dni czekalem na przesylke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 najtaniej i czysto customowo wychodzi robienie oczu z metalowej folii holograficznej w roznych kolorach, wycina sie je cyrklem z ostra igla, kolka roznej wielkosci nakleja sie na siebie i mozna sobie skomponowac oczy zolto-czerwono-czarne ... jak ktos lubi folia, do kupienia w bloczkach po 5 arkuszy wielkosci paczki fajek, lezy w regalach kazdego OBI i koszuje pare groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Będzie ktoś zamawiał takie od 5-8mm u Chińczyka? To by zamówił więcej a ja bym odkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi