benq229 Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 witam , chciałbym zapytać jakie przelotki są u?źyte do budowy tej wedki , i czy nadają się one do plecionek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 25 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Przelotki u?źyte do budowy tej wędki to Batson Forecast hard aluminum-oxide. Do plecionki jak najbardziej mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Odświężę trochę podstarzały już temat. Szukam opinii odnośnie kija z serii PREMIER,a dokładnie PS66MHF. Docelowo miałby służyć do sandaczowania z łodzi główkami max 25 gram i lżejszymi kogutami. Szukam kogoś kto miał z nim styczność i opowie o nim co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 użytkuję pc66 mhf 2. jeśli są podobne spokojne da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 użytkuję pc66 mhf 2. jeśli są podobne spokojne da radę.Do ilu mozna go bezpiecznie przeciazyc? Iloma gramami maksymalnie machalaes? Docelowo chcialbym, aby sluzyl do letniego sandaczowania na zaporowce, z suchego opisu przypadl mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) u mnie obsługuje jerki 20-35g.ktoś kiedyś fajnie opisał ten kij ale nie mogę znależć tego posta.w każdym razie chodziło o to że z przynętami nie stawiającymi zbyt dużego oporu to i do 40g da radę,problemem mogą być woby szczególnie sdr. Edytowane 26 Lutego 2013 przez busz231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A jak ze szczytem tego kijka? Myślisz, że nadałby się do opadu? Po Twoim opisie boję się, ze bedzie palkowaty trochę i wtedy dublowalby mi się ze batsonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) nie znam batsona i jest to mój pierwszy st.troix.nie wiem od jakiej gramatury chcesz zaczynać ale jego cw.ma dość szeroki zakres.myślę że przy 10g.może kilkunastu będzie się ładnie zaczynał ładować.ja jestem przyzwyczajony do bardzo szybkich spinów a on taki nie jest więc do sandala bym go nie użył [chć wielu właśnie sandacze nimi poławia].do casta wolę łagodniejszą akcję więc mi pasuje.jeśli chcesz bardzo czuły cięty kij zwróć uwagę na cormorana nano cor. z pewnością ten kij bym wybrał do opadu. Edytowane 26 Lutego 2013 przez busz231 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 WitamOdświeżę temat... Panowie potrzebuję opinii nt Premiera PS66LF / PS66LF2. Ogólnie o kijku - akcja, jakie przynęty lubi itp.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi