MarasR Opublikowano 15 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Mam takie za kilkanaście zeta i jest ok. W casto czy też leroy są takie same tylko brandt jest inny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Dawno nic mnie tak nie ucieszyło jak ostatni zakup... Rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Panowie wie ktoś, czy są dostępne gdzies ostrza to tych obcinaczek? https://www.traper.pl/pl/p/Obcinaczka-Titanium-TRAPER/1776 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Nożyczki. Dostałem w pakiecie z innym zakupem. Ale najczęściej używam noża lub.... zapalniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Nożyczki , ale ostatnio pięknie odcinał mnie plecionkę bok ,,metra" -tak zwijany metalowy w taśmie. Bo zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 (edytowane) Zawsze mam przy sobie takie multi-coś od westina.Nożyce, rozginarka do oczek w woblerach i "do zgniatania" tych metalowych cosi przy przyponach np na szczupaka.Dałem z 50zl 2 lata temu, mam je do dzisiaj.Na rzekę niezastąpione.Wielkości małych kombinerek, trzymam w portfelu na woblery lub w kieszeni Edit: a jak jakimś cudem ich zapomnę to zapalniczka - tak jak napisał wyżej kolega [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_I006D przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Września 2023 przez Perch Strike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Mały nożyk t. neck wykonany ze stali (a nie z puszki po piwie) odpowiednio naostrzony przetnie równo każdą plecionkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbanful Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Ja polecam nożyczki Keitech. Parę złotych, malutkie, ostre i mają ząbki. Tną wszystko idealnie. Ja mam wersję z czarnymi uchwytami. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Najlepszy jest zapalony papieros [emoji12][emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Nożyczki w lethermanie robią robotę jak żadne do plecionki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 nożyczki Rapalla tną plecionkę jak złe polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) Ja mam szczypco-nożyczki z Shopee. Kosztowały 5zł. Używam do cięcia plecionki i likwidacji zadziorów w hakach od ponad roku i dalej 0 powodów do narzekań. Wziąłem wtedy 2 pary. Powinienem był wziąć z 6.Obecnie na Ali coś takiego chodzi po 26zł od "firmy" Linhue. Edytowane 23 Września 2023 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Nożyczki w scyzoryku Victorinox mają ząbkowane ostrza i ładnie tną plecionkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Używam i mogę polecić nożyk Olfa S. Malutki, leciutki, taniutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Szczypce Savage Gear MP Pro Rig Plier; zaciskarka, nosek do rozciągania kółek łącznikowych, obcinarka z nożycami kowadełkowymi do plecionek i żyłek. Nożyce tną wszystko; stalki, plecionki, wolfram. SG trochę kosztują ale chodzi o typ obcinarki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Victorinox Classic, 58mm i jego nożyczki . Malutki i niezawodny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 (edytowane) https://allegro.pl/oferta/obcinaczki-do-zylki-plecionki-hokkaido-14310418217 niczego droższego nie potrzeba. Edytowane 27 Września 2023 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 https://allegro.pl/oferta/obcinaczki-do-zylki-plecionki-hokkaido-14310418217 niczego droższego nie potrzeba. Tandetne wykonanie. Najlepiej kupować to na bazarze żeby z kilku wybrać 1 szt. która dobrze tnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 https://allegro.pl/oferta/obcinaczki-do-zylki-plecionki-hokkaido-14310418217 niczego droższego nie potrzeba.Miałem takie jeden dzień i ostrze się złamało. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Miałem takie jeden dzień i ostrze się złamało. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Moje się wygięło - czyli z różnego rodzaju puszek po konserwach robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ja kupiłem te nożyczki co polecał Kuba,do cienkich plecionek rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ja tnę tym co mam pod ręką. A pod ręką (dosłownie) na rybach mam zawsze Morkę Clipper. Żadnych zastrzeżeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ja od zeszłego sezonu używam składanych nożyczek Spro, małe i w każdą kieszeń wejdą, dobrze tną plecionkę i mają nosek do małych kółek łącznikowych. Jak się stępią to kupię nowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 obcinaczki do paznokci za kilka zł , u mnie juz od nastu lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Moje się wygięło - czyli z różnego rodzaju puszek po konserwach robią. Z obcinaczkami krawieckim jest tat jak z innym sprzętem są lepsze - droższe https://allegro.pl/oferta/obcinaczki-krawieckie-do-nici-nitek-fiskars-12-5cm-12565208065https://rajszycia.pl/nozyce-nozyczki-i-obcinaczki/519-kretzer-spirale-classic-110911-4013434000313.html?utm_campaign=kretzer-spirale-classic-110911&gclid=Cj0KCQjwpc-oBhCGARIsAH6ote99qiojA1-rZWzkzpDUSwYMcmhltIdsglnbmFMDJDXMFwODsfbPxdwaAiUCEALw_wcBI jest tandeta jak te z linka Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi